Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
10 Aralık 2024 13:39

2019 yılında büyük bir hevesle satın aldığım Opel Astra marka aracım, daha birkaç yıl geçmeden tavan boyası dökülmeye başlayarak beni hayal kırıklığına uğrattı. Boyanın altından hasarsız bir şekilde astarın görünmesi açıkça bu markanın üretim ve boyama sürecinde bir hata yaptığını ispatlıyor.
Ancak asıl hayal kırıklığı, bu markanın hatasını kabul etmemesi ve garantinin bittiğini öne sürerek beni ortada bırakması oldu. Garanti süresi dolmuş olabilir ama bu, üretim hatası kaynaklı bir sorun olduğu gerçeğini değiştirmez. Sorun tamamen firmanın hatalı üretiminden kaynaklanıyor, ancak çözüm için hiçbir şekilde sorumluluk almıyorlar.
Bu süreçte uğradığım maddi zararın yanı sıra yaşadığım moral bozukluğunu tarif etmek mümkün değil. Opel markasına olan güvenim tamamen sarsıldı. Bir daha asla bu markadan bir araç satın almayı düşünmüyorum.
Opel, müşterisini yüzüstü bırakan ve kalite iddialarını asla yerine getiremeyen bir firma olarak benim gözümde itibarını kaybetmiştir.

Opel Astra GS Tavan Boyası Sorunu Ve Yetersiz Değer Kaybı Teklifi Mağduriyeti

Rıdvan
02 Eylül 2025 10:30
Opel Astra GS Tavan Boyası Sorunu Ve Yetersiz Değer Kaybı Teklifi Mağduriyeti
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Opel Astra'nın Boya Sorunu Ve Değer Kaybı İçin Çözüm Sunulmuyor

Cemil
31 Temmuz 2025 16:41
Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'nın Tavanındaki Boya Sorunu Ve Yetkili Servisten Yetersiz Destek

Cumali
04 Eylül 2025 20:02
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:03

Sıfır Araçta Boya Akması Ve Yetersiz Değer Kaybı Teklifi