09 Temmuz 2023 16:39

6 ay önce burun ameliyatı oldum. Şikayetçi olduğum tek şey burnumun büyüklüğüydü. Bunun için ameliyat olmama rağmen ameliyat sonrasında sadece kemiğini düzeltip boyutuna hiç dokunulmadığını gördüm. Bunu belirtmeme rağmen senin burnun etli cevabını aldım. Ameliyat olma nedenim burnumun küçülmesi iken bunun için para vermişken karşılığında burnum hatalı bulundu doktor tarafından. Hiç memnun değilim ve tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum. Şu an

Uğur
Uğur

Hastamıza gereken açıklama gerek ameliyat öncesi gerek kontrollerde anlatılmıştır. Burun; derisi ve anatomik yapısının izin verdiği ölçüde şekillendirilebilir. Maalesef kalın deriye sahip burunlarda, şekil verme oldukça güç ve kısıtlıdır. Ameliyat öncesinde, bu durum hastamıza detaylı olarak açıklanmış, beklentisinin yüksek olmaması gerektiği vurgulanmıştır. Hastamız ameliyat sonrasında bu durumu kabullenmemiş gözükmektedir. Ameliyat ile ilgili bir sorun olmayıp kalın deri için alınabilecek iyi bir sonuç alınmıştır.

Sevilay
Sevilay

Başka bir hastayla görüşmüşsünüz sanırım bunların hiç biri söylemediniz çünkü eminim bu cevabınızı okuyan insanlarda estetik ameliyatın böyle bir amaçla yaptırılmadığını bilir benim beklentiye girmemi bırakın siz beni beklentiye soktunuz arkadaşımın yanına gelmişken bana yaptığınız yorumlardan sonra (burnun çok büyük ağzını kapatmış gibi ) estetik ameliyat olmaya karar verdim. Fotoşopla yaptığınız burun yaptığınız burnun yarısı kadar ve daha da güzel olacak diye özellikle beklentiye sokan sizsiniz. Ben eskidende kendimi seviyordum şimdi de seviyorum kendi yaptığınız işi beni özgüvensiz göstererek kapatamazsınız. Tavırlarınız da bunu gösteriyor. Sizin yaptığınız burnu her gören insan burnunu yaptırsan daha iyi olur diyor.

Op. Dr. Alpaslan Yıldırım Burnumu Mahvetti

22 Şubat 2024 19:52
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

26 Aralık 2024 16:24