Op. Dr. Sercan Yücel Üst Göz Kapaklarımda Derin Ameliyat İzlerim Var

24 Ağustos 2024 09:12

Operatör doktor sercan yücel, alt ve üst göz kapak ameliyatımı yaptı, üst göz kapaklarımda derin ameliyat izlerim var, oysa kendisini çok met etmişlerdi, başarılı diye, bu duruma hala anlam veremiyorum, ameliyattan korktuğum için bu izlerle hayatımı devam ettirmek zorundayım.

Gülay

Sercan bey, göz kapak ameliyatım kesinlikle iz kalarak sonlandı, sizin bana bu durumların olabileceğini bilgilendirmeniz gerekiyordu, ben bu izlerle yaşamak zorunda bırakıldım, size kontrole gelsem ne değişecekti, Allah'a şükür ediyorum, size de minnet borcluyum, görme yetkimi kaybetmedim, ama yaşananları sineye çekmediğim için beni suçlamayınız

Erdal

Sercan hocaya ailemizden en az 20 farklı operasyon yaptırdık ilgisi alakası tartışılmaz kesinlikle düşünmeden teslim olabilirsiniz her şey için teşekkürler 🙏

Sercan

Gülay hanım merhaba, 3,5 yıl önce Ankara'dan gelip ameliyat oldunuz, oğlunuz tıp öğrencimdi onun ricası üzerine sizi ameliyat ettim. Ameliyattan sonra hiçbir kontrole gelmediniz, sizle mailleştiğimizde sorularımıda cevap vermediniz. Ben her ameliyat ettiğim hastaya sadece tek bir şeyin garantisini veriyorum. Ameliyat sonrasında ki süreçte ne zaman isterseniz gelin problem olursa yardımcı olurum, ne yazık ki sizle bu iletişimi kuramayıp 3.5 yıl sonra benim hakkımda şikayet yazmanızı bir doktor annesi olarak garipsediğimi belirteyim.

Macar sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. İskender Alkın Solmaz Gözlerimin Ve Sağlığımın Bozulmasına Sebep Olan Doktor

05 Nisan 2024 12:44
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 19:51