11 Aralık 2023 20:47

Beş ay önce kızımın kepçe kulak ameliyatı yapıldı fakat ilk operasyondan sonra gittiğimiz kontrollerde ameliyatın başarılı olmadığı ve tekrar yapılması gerektiği söylendi. Yeniden ameliyat yapıldı. Bu olay üç kez tekrarlandı ve dördüncü ameliyatın yapılması gerektiği belirtildi. Biz ailecek psikolojik olarak çok etkilendik ve sonrasında güvenimiz kalmadığı için başka bir hekime başvurduk. Yapılan kontrollerde, derinin fazla alınması ve deri altında enfeksiyon oluştuğu için tedavi sürecinin uzun süreceği söylendi. Halen tedavi görüyoruz ve derinin iyileşmesini bekliyoruz. Bu süre zarfında doktorun bir kez olsun arayıp operasyon sonucunda durumumuz hakkında bilgi almak istememesi bizi çok üzmüştür. Komplikasyonlar sonucunda kendisinde hiç hata aramayan ve hep bizi suçlayan bir hekim. Kısacası işler yolundayken kendi başarısını öne çıkaran fakat sorun yaşandığında suçu bize atarak sorumluluktan kaçan bir hekimle karşı karşıya kaldık.

20 Kasım 2023 12:44
Op. Dr. Mehmet Sucubaşı Kepçe Kulak Ameliyatı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Ferhat İlen Kepçe Kulak Ameliyatı Sonrası Eşitsizlik Ve Revizyon Sorunu!

28 Haziran 2025 18:04
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Gülay Boztosun Son Kalite Vasat Hizmet

10 Kasım 2023 20:21

Prof. Dr. Ebru Dikensoy Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İyileşme Süreci Sorunları

05 Mart 2025 15:24