Alper sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 19:40

22 Nisan tarihinde E** hocaya ameliyat oldum.

İlk Randevu:
Kendisi bana birkaç hastasının fotoğraflarını gösterdi. Gösterdiği hastalardan B**** Bey'in burnu çok hoşuma gitmişti. Tarif etmek gerekirse Üstü hafif eğimli, burun ucu düz, hacimli güzel bir burundu. E** hoca burun anatomisinin çok benzediğini ve bu tarz bir burun yapabileceğini söyledi.

Ameliyat öncesi randevu:
Bana tekrardan nasıl bir burun istediğimi sordu ben de aynı şekilde üçgen erkek burnu istediğimi, üstte çok hafif bir eğim olabileceğini ancak emin olmadığı için eğim işini tecrübesine bıraktığımı söyledim. O da B**** beyi gösterip o tarz bir şey yapacağını söyledi ben de kabul ettim.

Ameliyat Sonrası:
Refakatçim olan annemin dikkatini ilk burun ucumun kalkıklığı dikkat çekmişti. Doktor ise burnun böyle kalmayacağını ucunun düşeceğini söylemişti.

Ameliyat Sonrası 8. Gün:
Alçılar ve tamponlar acısız bir şekilde çıktı. Burun ucum hala havadaydı ancak doktor zamanla ineceğini söyledi. Neyse ki burun sırtım kaydırak gibi değildi. ( ödemlerden
düzgün duruyormuş öyle olmadığını sonraki haftalar anladım)

Ameliyat Sonrası 15. Gün: Bantlar tamamen çıkarıldı. Burun ucun hala havadaydı, ancak sabretmem gerektiği söylendi. Ayrıca burnumda hematom denen bir komplikasyon olduğunu ve ihtiyaç halinde lokal anestezi altında içerideki iltihabın çıkarılabilmesi gerektiği söylendi. Bunda ötürü 2 günde bir randevuya gittim. Sonradan emin olamayıp başka bir Doçent KBB doktoruna gittim. Burunda hiçbir şey olmadığını söyledi.

Ameliyat Sonrası 1. Ay:
Burnum iyice küçüldü, eğimi arttı ve ucu iyice havaya kalktı. Psikolojim altüst oldu kaş çizeyim derken göz yapmıştım. Aşırı kadınsı küçücük burunla karşı karşıyaydım. Bu süreçte hoca hala çok düzgün bir burun yaptığını iddia ediyordu.

Ameliyat Sonrası 2. Ay:
Burnunun küçülmesi bir yana dursun sol burun kanadı da çökmüştü nefes aldığım zaman sol burun deliğim kapanıyordu. Durumu söylediğimde kendisine daha önceden söylemem gerektiğini söyledi. Bende doktorun kendisi olduğunu bunu fark etmesi gerektiğini söyledim. Ayrıca burnumdan memnun olmadığımı ve B**** beyin burnuyla alakasız olduğunu söyledim. O ise kemik yapısının aynı olduğunu ve deri iyileşmesini öngöremeyeceğini söyledi.

Şimdi:
Yerden göğe kadar pişmanım arkadaşlar. Burun kaydırak gibi, burun ucu havada ve nefes anlamıyorum, üstelik revizyon ameliyatları çok pahalı. Kaburgadan kıkırdak alınması gerekli. Uzun vadede riskleri var ve eğer yaptırırsam göğsümde kesi izi kalacak. Çok kötü bir deneyim oldu.

Alper
11 Mart 13:13

Aynı zamanda Google yorumlarının birçoğu da yüksek ihtimalle sahte. Çünkü bu alanda senelerdir var olan ve çok daha fazla ameliyata giren deneyimli profesörlerin bile 75-150 yorumu varken, bu hanımefendinin bu yaşta, bu tecrübede bu kadar yoruma sahip olma şansı yok.

Miran sonuçtan hiç memnun değil

Estetik Ameliyatında Beklentiler ve Sonuçlar

Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Mağduru

Serdar
24 Şubat 2024 16:34
Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Mağduru

Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Kemer Düzeltme Sanatı!

Elif
29 Şubat 2024 22:30
Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Kemer Düzeltme Sanatı!