Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sorumsuz Onvo TV, Pişmanlık!

Sorumsuz Onvo TV, Pişmanlık!
30 Temmuz 2024 19:54

Yaklaşık 7 ay önce Vatan Bilgisayar'dan Onvo marka 75 inç TV aldım. TV kurulumu yapıldı. Ürünü Digiturk ile kullanıyordum. Onvo marka TV'nin kumandası belli bir süre sonra çalışmamaya başladı. Sadece TV açma kapama fonksiyonları çalışıyor, ama kanal değiştirme, ses açma kapama gibi fonksiyonlar kullanılmıyor. Servisi aradım, bana yakın olduğum bir bayi numarası verdiler. Durumu anlattım, kumandayı değiştirmem istendi. Gidip kumandayı değiştirdim, geldim ve yine aynı sorunu yaşadım. Servis talebinde bulundum, gelen beyefendi Digiturk'te kumanda çalışmaz, bunu böyle kullanın diye akıl verdi. Ben görüşüp raporlayıp geri dönüş yapacağım size dedi, 3 hafta oldu, dönmediler. Onvo müşteri hizmetlerini aradım, ilgileniyoruz dediler. Yetkililer ile görüşüp mağduriyetinizi gidereceğiz dediler, yine dönüş yok. En son yetkili birine bağladılar, süpervizör kendisi, o da bayi ile görüşüp hemen döneceğiz dedi, ama halen ondan da dönüş yok. Sistem yok, profesyonellik desen hak getire.

14 Ağustos 2024 11:31

Merhaba Yaklaşık 7 ay önce Vatan Bilgisayar mağazasından aldığım Onvo marka TV de sorun çıktı 1 ayda ürünün sorununu çözmek için bekledir sonunda sorunun ana kartta olduğunu düşünerek cihazdan anakartı sökerek fabrikada onarım yapılarak geri getirilecek dediler 10 gün oldu müşteri hizmetlerini arıyorum bağlı olduğunuz servisi arayın diyorlar servisi arayıp durumdan haberdar olmak istiyorum bana verilen cevap ana kart halen bizde fabrikada araç olmadığı için bizden teslim alınmadı diyorlar 10 gün oldu 10 gün daha kim bilir ne zaman alınıp ne zaman tamir edilip bana geri gönderecekler kim bilir Onvo servisinin, müşteri hizmetlerinin bilmediği kesin ama benim cihazımla durumun ne olduğunu kimse bilmiyor! Arkadaşlar 3-5 lira ucuz diye bu markadan ürün almayın cidden sizi paranızla rezil ediyorlar bırakın mağdurluğu rezil oluyorsunuz! Fabrika da araç yok gelip almadılar ne demek ya şimdi fabrika bunu alacak onarım süresi olacak fabrika bunu göndermek için yine mi araç arayacak?

31 Temmuz 2024 08:16 (Şikayetten 12 saat sonra)
06 Ağustos 2024 16:50

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz.

14 Ağustos 2024 11:32

Zeynep hanım İş saatinde bir defa arayıp da size ulaşamadım demeyin lütfen bende günlerdir size ulaşmak için sizin gibi 1 defa aramıyorum 1 aydır günlerdir size ulaşmaya sizin geri dönüşlerini bekliyorum.

Fatmanur sonuçtan memnun

Fatmanur
03 Temmuz 2024 15:08
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV'nin Sürekli Ekran Sorunları Ve Yetersiz Servis

26 Nisan 2024 16:42

Ersan
31 Mart 2024 03:55
Onvo Ayıplı Ürün İçin Çekilen Eziyet
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
07 Haziran 2024 00:34