One More International Üye İptali ve Para İadesi Sorunu

28 Mayıs 2023 08:41

Dün One More'a bir arkadaşım vasıtasıyla üye oldum. Bana sponsor olan beyefendi çok eksik ve yanlış bilgi vermiş. Bunu bugün öğrendim. Bana üye bulamadığım sürece paketi benim alacağım söylenmedi. Israrla böyle bir uygulama var mı diye sormamama rağmen öğrenciyim. Kenardaki tek paramı verdim. Ürünler elime gelmeden üyeliğimin iptali ve para iadesi istiyorum.

Yorumlar (5)

Hazal
Hazal

Merhaba Şeyma elinde açılmamış bant varsa satın almak istiyorum

Hevesleyla
Hevesleyla

Merhaba burda birkaç kez ben satın almak istiyorum demişsiniz. Eğer hala almak istiyorsanız Instagram'dan bana ulaşa bilirsiniz:@leylakeskin. Official Bu ara kötü yorumları anlamıyorum, ben neredeyse 1 senedir kullanmıyorum, hem çocuklarım için hem ailem için ve inanın bendeki hafif rahatsızlık değil ve çok işe yaradı!

İbrahim
İbrahim

Sitelerinde 2 kişi ele el tutuşmuş ve papyon gördüm. Hele ki ürünlerini görünce tam anlamıyla ponzi sistemi kurduklarını anladım. Böyle şeylere itibar etmemek gerekli.

Tahsin
Tahsin

One more ile çalışmamda 6. Ayım ve gerçekten çok iyi gelirler elde ettim. Yorumları görünce üzüldüm acaba yanlış bir yerdemiyim diye ama şu ana kadar hiçbir şekilde bir sorun ile karşılaşmadım. Ne ürün ile alakalı ne de ödeme ile alakalı. Çevremde ürünlerin faydasını görünce dahil oldum ve bir pişmanlığım yok. Umarım bu şekilde devam eder🤔

Mahmut
Mahmut

Kimseyle sorunum yok ama bu ürünler bende tansiyon yüksekliği yoğun mide bulantısı iştahsızlık terleme ve kaşıntı yaptı Ürünlerin birer tanesini açtım kullanmayı düşünmek

Misswell Üyelik İptali Ve Para İadesi Sorunu

Hanife
01 Mayıs 2024 20:20

Misswell Üyelik İptali Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Hümeyra
10 Mayıs 2024 20:21

Güven Sarsan Şirket: Paramı Geri Alamıyorum!

08 Mart 2025 10:44