Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 15:47

Merhaba ben yaklaşık 2 yıldır One More firmasının ürünlerini kullanmakta ve aynı zamanda firmada bayi (üye) olarak çalışmakta ve gelir elde etmekteyim. Fakat en son 04.04.2024 tarihinde 466,49 dolar alacağımı talep ettim. Ancak firma talep onayı verdiği halde hukuki olmayan birtakım sebepler belirterek önce üye sayfamı yasakladı ardından 25.04.2024 de e mail göndererek ödeme yapmayacağını bildirdi. Kendini uluslararası bir firma ve en iyi hizmet veren bir firma diye tanıtan One More firmasından alacağım ve hakkım olan bedelin tarafıma ödenmesini ve mağduriyetim giderilmesini talep ediyorum ve şikayetçi oluyorum. Şikayetim dikkate alınmazsa ilgili mahkemelere dava açacağımı belirttim. Benim gibi onlarca mağdur alacaklı kişinin olduğunu biliyorum.

one-more-firmasi-magduriyet-yasatiyor-5.pdf
one-more-firmasi-magduriyet-yasatiyor-4.pdf

Nermin
Nermin

Doğru ürünü düzenli kullandığınızda kesinlikle iyileşiyorsunuz

Nur.
Nur.

Merhaba aynı zamanda kullanıcıyım dediniz 2 yıldır. Ürünler gerçekten Bahsedildiği gibi işe yarıyormu. Rica etsem.

Merhaba ürünler iyi bir danışman eşliğinde düzenli kullanılırsa elbette fayda sağlıyor, bu konuda size yardımcı olmamı isterseniz görüşelim lütfen...

Merhaba öncelikle şunu belirtmeliyim ki benim mağduriyetim birçok arkadaşım gibi hakedişimizi firmanın ödeme yapmamasından kaynaklıdır. Ancak ürünlerinin bazıları orta bazıları düşük kalitede. Ben daha iyi kalite ve maksimum fayda görmek istiyorum diyorsanız o zaman Xaura Global firmasının ürünlerini tavsiye ederim. Kalite ve fayda açısından mukayese dahi edilemez.

Güven Sarsan Şirket: Paramı Geri Alamıyorum!

08 Mart 2025 10:44

Acil İhtiyacım Olan Ürünüm 7 Gündür Kargoya Verilmedi