Yeni Araçta Beklenmedik Klima Sorunu

Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Pınar hanıma teşekkür ederim”

06/06/2024 tarihinde aldığım Chery Omoda 5 aracımı bugün 5000 km kontrolleri için Ankara Mengerler servise getirdim. Klimada koku olduğunu söylediğimde burada bana klima menfezlerinin dolduğu, yılda 1 kere bakım gerektirdiği ve maliyetinin de 2500 TL olduğu söylendi. Aracımı alalı daha 4 ay olmuşken yıllık klima bakımının gerektiği söylenmesi bana çok saçma geldi. Garantili aracımda böyle bir problem yaşadım. Çözüm için yardımlarınızı talep ediyorum.

11 Ekim 2024 13:27 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, Furkan Ç. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Merhaba, Furkan Ç. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Furkan
11 Ekim 2024 14:57

Konuyla ilgili servis tarafından arandım ama bir çözüme ulaşmadı konu yardımcı olamayacaklarını ilettiler, durumla ilgili mağduriyetim devam etmekte

Furkan
5 Aralık 2024 11:31

Pınar hanıma teşekkür ederim

Merhaba, Furkan Ç. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Hasan
Benzer Şikayeti Var
21 Temmuz 2025 00:13

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?

Chery Servisinde Yaşadığım Sorun Ve Çözüm Talebi

7 Haziran 2024 01:199.139

Aracımı 01 Mayıs 2024 tarihinde Davutpaşa'da bulunan Chery Mengerler Servisi'ne götürdüm. Aracımın 15 bin bakımı için. A...

Chery Servisinde Yaşadığım Sorun Ve Çözüm Talebi

Cherry 7 Aracımda Klima Sorunu Ve Garanti Belirsizliği

31 Ekim 2024 21:534.847

Cherry 7 aracımı 2024 Mart ayında aldım. Mayıs ayında Erzincan'a gittim. Yaz ayları geldiğinde klimanın soğutmadığını fa...

Tümünü Gör
Chery Omada 5 Klima Plastik Çatlama, Kırılma, Erime Sorunu