Lambilia sonuçtan hiç memnun değil

Omix X600: Sürekli Kapanan Telefon Ve Bitmeyen Sorunlar

Lambilia
10 Kasım 2024 14:49

Omix x600 cihazımı 1 sene önce aldım. Cihaz ilk başlarda iyiydi, ancak 3-4 ay sonra telefon kendi kendini kapatmaya başladı. Arama esnasında kapanıyor. Ses seviyesini yükselttiğimde telefon bir anda kapanıyor. Telefon %50 şarj seviyesine geldiğinde bir anda kapanıyor. Yazıp kapanıyordu, tekrar açtığımda 'telefonunuzu şarja takın' deyip duruyordu.

Telefon şarj seviyesi %50 iken nasıl bir anda 0'a düşebilir? Bu sorun ile ilgili servise götürdüm, cihazımın sorununun bataryada olduğunu söylediler ve değiştirdiler. Bundan 3-4 ay geçti, sorun yoktu, ancak şu an yine bu sorun ile karşı karşıyayım ve telefonumun garantisi de bitti. Çok sinir bozucu bir durum.

Yaptırmaya da hiç niyetim yok, başka bir markaya yöneleceğim. Markadan soğudum, aldığıma pişman ettiler. O kadar övülen bir markaydı, dedikleri kadar yokmuş, hepsi hikayeymiş. Omix pişmanlıktır.

10 Kasım 2024 14:33

Omix x600 aldım ilk başta güzel bir şekilde çalışıyordu ancak 2-3 ay geçtiğinde telefon kapanıp açılıyor bataryasını değiştirdim ve 1 gün sonra yine aynı durum olmaya başladı yani sözde telefon açılıp kapandığında nasıl kullanacağız bu durum insanı yani deli ediyor

28 Kasım 2024 15:03 (Şikayetten 18 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. . Konuyla ilgili bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz şikayet var üzerinden tarafımıza dönüş yapabilir yada müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Berkay
23 Ekim 2024 22:58