Old Harpist Ankara Bir Daha Asla Gitmeyeceğim

11 Mart 2024 14:15

Doğum günü kutlaması için uzun süredir duyduğumuz old harpist'e rezervasyonlu bir şekilde gittik. 8 kişiydik ve saatlerce hem yemek hem de içki siparişleri verdik. Servis hızı çok düşük olması bir yana garsonlara sürekli bir şeyler hatırlatmak zorunda kalmak oldukça kötüydü. Bunun dışında hesabı istediğimizde hesapladığımızın 2000 TL üstünde bir tutarla karşılaştık. Getirilen faturada masada hiç içilmemiş ithal biralar ve mojito sürahisi vardı. Bunlar dışında gözlerimiz önünde bizden önce hesabını ödeyip giden arkadaşlarımızın ödedikleri ana faturadan düşülmemişti.
Kendi çabamızla hesap makinesiyle durumu çözmeye çalışırken garsonların "bunlar sistemde böyle gözüküyor ödemek zorundasınız" tavrı ve "hesabınızı biraz hızlı hesaplar mısınız? " sözleri çok saygısızdı. En sonunda kendi hatalarını kabul etseler de gecenin çok kötü bitmesine sebep oldular. Gerçekten kalabalık masalardan iki üç bir şey koparmaya çalışmaları ve işin peşine düştüğümüz için canlarının sıkılmasını anlamak çok güç. Çok güzel bir mekandı ama bir daha asla gitmeyeceğim.

Vahit sonuçtan hiç memnun değil

Sadakatsiz Meyhane (Nişantaşı) Hayal Kırıklığına Uğratan Restoran Deneyimi

10 Şubat 2024 10:08