15 Ocak 2024 16:40697

Okka kuruyemiş ve lokum firmasından aldığım ürünümde kurt çıktı. Firma şubesine gidip ürünü iade etmek istediğimi belirttim iade alamayacaklarını sadece değişim yapabileceklerini söylediler.
Ürün ve firma görseli ektedir. Ürünümün iade alınmasını talep ediyorum.

18 Mart 16:44 (Şikayetten 26 ay sonra)

Sayın müşterimiz, Geç de olsa şikayetinizi gördük yaşamış olduğunuzu belirttiğiniz durumdan dolayı üzüntümüzü belirtmek isteriz. Ürünlerimiz, üretim ve kalite kontrol süreçlerinden titizlikle geçirilmekte olup müşteri memnuniyeti bizim için her zaman önceliklidir. Konunun detaylı bir şekilde incelenebilmesi ve sizlere daha hızlı yardımcı olabilmemiz adına bizimle doğrudan iletişime geçmenizi rica ederiz. Gerekli kontrolleri sağlayarak en kısa sürede çözüm sunmak isteriz. Tarafımıza ulaşmanız halinde memnuniyetle destek olacağımızı bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

22 Ocak 21:41

Buyurun mağazamıza gelin yaşadığınız durumu düzeltmek adına yardımcı olalım

7 Aralık 2025 12:54

Ürünleriniz aşırı lezzetli ve tazeydi misafirlerim çok beğendi lokumlarınız da aşırı beğenildi soruldu, ilginiz için çok teşekkür ederim. (sadece şikayet yazılmamalı:)

Eki aç
Eki aç
26 Ocak 2024 21:02

İsmail bey ürünü getirdiğinizde iade talebinizi kabul ettik para iadesi yapmak istedik fakat siz kabul etmediniz 2 parça ürün alışveriş yaptığınızı iddia edip 1 parça ürünün iadesini getirip kabul gördüğümüz iadede kendiniz iade etmediniz para iadesi almadınız

21 Eylül 2024 14:03199

İki gün önce Kdz. Ereğli Mertay Kuruyemiş'ten almış olduğum karışık lüks kuruyemişte kurt çıktı. Maalesef dikkat etmeden...