Okçular Vakfı'nda Okçuluk Eğitimi

19 Haziran 2023 00:28

Kasımpaşa'da bulunan okçular tekkesine okçuluk eğitimi için kayıt yaptırırken çocuğumun Kur'an kursunda kaldığını ve her hafta düzenli gelemeyeceğini söyledim ve oradaki görevli şahıs kartınıza 250 TL karşılığında 4 hak yükleniyor ve bu hakkı istediğiniz zaman gelip kullanabilirsiniz dedi ve hatta bunun bir süresi var mı diye sorduğumda 'hayır isterseniz 1 sene sonra bile kullanırsınız' dedi. Bunun üzerine 2 çocuğumu birden kayıt yaptırdım, 2 defa derse gittik, sonraki 2 dersimize gidemedik. Bu hafta gittiğimizde sizin karta tekrar yüklemeniz gerekiyor, zamanınız bittiği için giremezsiniz dedi. Hatta bunu söyleyen kaydımızı yapan kişiydi ve 'siz böyle söylemiştiniz' dememe rağmen 'yanlış anlamışsınız herhalde' deyip kestirip attı. 2 çocuk için 500 TL verdim. Yarısı boşa gitti. Keşke başta doğru bilgi verilseydi ya da bu hakkımız telafi edilseydi.

Ayse
Ayse
19 Haziran 2023 00:17

Şunu da yazmayı unuttum görevli kişi bize şöyle bir açıklama yaptı 'Eğer bu derse gelmemeniz bizden kaynaklanırsa o zaman ders yapabilirsiniz' dedi ben de 'ama kayıt yaparken siz böyle söylediğiniz için ben kayıt yaptırdım' dedim o kalan ders ücretimin iadesini talep ediyorum bir daha da uğramam böyle eğitim mi olur?

Handan sonuçtan hiç memnun değil

Gymba Arena Oğlumu Dersten Kovdular

20 Ağustos 2024 12:44
Damla sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 11:53
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt Özel Akıl Küpü Anaokulu, My Family Sitesi İçerisi.

04 Mayıs 2024 10:19
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Özel Atakent Bilge Fil Anaokulu 15 Dakika 4500 TL

22 Kasım 2023 09:19