Oggi Design Modoko Sorumluluklarını Yerine Getirmiyor

17 Haziran 2023 22:22

Oggi Modoko mobilyacılar sitesi mart ayında kumaş ve model değişikliği için verdiğim bir Sandıklı kanepe ve TV koltuğum 3 ay geçmesine rağmen tamamlanıp elime ulaşmadı. Teslim edeceklerini söyledikleri tarihten iki gün önce arayıp koltuğum teknik olarak ayaklarını yükselmeyeceğini söylediler. 10gün önce alınmış bir mobilyanın ancak olmayacağını anlamışlardı oysa evden teslim alırken bilgi vermeleri gerekirdi. Ev taşıyordum ihtiyacım vardı hadi neyse dedik. Kanepe geldi sandığın içi kırılmış sırt minderleri isteğim model olmamış. TV koltuğu yok. Birkaç gün sonra gelen TV koltuğunu görünce şok oldum. Sanki kumaşı koltuğun üstüne örtü gibi atıp bırakmışlar. İyice sinirledim TV koltuğu ve minderleri iade ettim teslimatta ödemem gereken tutarı ödemedim. Beni o koltuğun modelinin ondan başka bir şey olmayacağına ikna etmek için uğraştılar. Ben geri adım atmayınca birlikse atölyeye gidip ustalarla görüşelim dediler. Ben gittim bir mazeret uydurup gelmediler. Atölye denilen yer belli ki bir çok mağazanın işini yapan kimin ne olduğu belli olmayan bir yer. TV koltuğumu sünger parçaları arasında bir yerlere atılmış haldeydi. Olması gerekeni anlatırken bir de üstüne hakaret yedim. Sonra Oggi yetkilisi geldi her zamanki tavırlarıyla ortalığı yumuşatmaya çalıştı düzeltilip geleceğini söyledi. O gün bugündür ki yaklaşık 2 ay oldu ne koltuk geldi ne arayan soran var. Zaten ben o koltuğun bunca zaman atölye denilen o yerde kaldıktan sonra evime sokmam.

Şehnaz
Şehnaz
12 Şubat 2024 12:36

Bu zamana kadar firmadan geri dönüş almadım!

Bedis sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Koltuk Hem Kusurlu Hem De Söz Verilen Gibi Değil!

15 Ekim 2025 13:02
Aldığım Koltuk Hem Kusurlu Hem De Söz Verilen Gibi Değil!
aldigim-koltuk-hem-kusurlu-hem-de-soz-verilen-gibi-degil-3.jpg
aldigim-koltuk-hem-kusurlu-hem-de-soz-verilen-gibi-degil-1.jpg
Selda sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 22:18
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 23:36

30 Ekim 2023 22:04
Sinem sonuçtan memnun

19 Ocak 2024 13:55
"Şikayetimin çözümü için hızlı bir şekilde dönüş aldım teşekkür ederim. Dün (20.01.2024) servis ekibinden bir arkadaş gelip 5 problemin 3ünü çözdü. Kopan LED sadece yapıştırılacaktı fakat yanında yapıştırıcı olmadığı için yapamadı, sorun değil ben de hallederim ama 4 yıldız vermemdeki sebep işte bu. Neler yapılması gerektiği şikayetimden ve görüşmelerden bilinmesine rağmen eksik gelinmiş. Bir diğer sıkıntı da şifonyerin arka etekliğinin eksik olması, web sitesindeki resimlerinizde olmasına rağmen servise gelen arkadaş o ürünün öyle bir parçasının olmadığını önceki montajlarında da aynı olduğunu söyledi. Sonuç olarak full memnuniyet sağlanmasa da hızlı dönüşten ve müdahaleden dolayı teşekkür ederim."