26 Ekim 2024 12:56

Öncelikle merhaba, Erzurum'dan bildiriyorum. Öğel Kardeşler adlı firmadan, Erzurum'da bulunan firmadan akü almak için gittim. Aracım Skoda Superb. Akü üzerinde EFB idi. EFB takıldı, start-stop çalışmadı. Bu araca uygun AGM dediler, tamam dedik, farkını aldı. Taktık, dekontları mevcut, hatta garanti başlatmıyorum, sorun çıkarsa değiştiririz diye. Sür dediler. Kendini doldurması için iki hafta kullanman lazım dendi, halbuki akü taktın, bir saate şarj eder. Neyse, dediğini yaptım, hatta 3 hafta geçsin dedim, müsait oldum. Gittim, o alırım diyen içerideki yetkililer yok. 'Ben başım kalabalık, bakamam, veren mal geri olmaz' dediler. Ben de dedim, geri verme, benim arabamı yap, çalışsın, ben senden başka bir şey istemiyorum. Ooo, adamlar üzerime yürüdü. 'Ben burada seninle uğraşacağım, bunlar sanki benden para istemedi, hayır mı verdiler?' Ters konuşuyorlar. Vallahi Tüketici Hakları'na şikayetçi olacağım, bunlar üstüme yürüdü. Mağdurum, siz de okuyun, bunlara para kazandırmayın, yeter artık.

26 Ekim 2024 12:56
Yanlış Akü Seçimi Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Yanlış Akü Seçimi Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Serat sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 03:41
Başbuğ Oto Yedek Parça Bsg Akü Şikayet
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Kraftvoll Servisi; Haksız Yere Ücret Talep Etme

09 Eylül 2023 21:14