Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Ödül Sürücü Kursuna Kayıt Olacaklar Burayı Okusun Dikkat Dikkat

03 Nisan 2024 20:01

Sayın ödül sürücü kursunun gerçek sahibi olan iş insanı, isminizi ve kim olduğunuzu bilmediğim için böyle hitap ettim. Sizin Kemerdere şubenizden ehliyetimi aldım. Çalışanlarınızdan E**** Hoca, Y**** Hoca, S***** Hoca ve M***** Hanım gibi isimlerin işini etik olarak yapmadığını düşünüyorum. Ancak R****** ve O*** Hoca ile N**** Hanım'a teşekkür etmek istiyorum; çünkü bu kişiler kurumda işini hakkıyla yapan insanlar. Şimdi size sesleniyorum: Ben size ulaşamadım, siz bana ulaşın. Size açık bir davetiyeyi buradan iletiyorum. Siz, ben ve bu ismi geçen şahıslar bir araya gelelim; ehliyet alma sürecinde bana yaşatılanları onların yanında anlatayım. Ben üzerime düşeni hakkıyla yaptım: Ödememi peşin tek seferde yaptım ve derslerime aksatmadan katıldım. Ancak büyük bir haksızlığa uğradım. Burada yazabildiklerim var, yazamadıklarım var. Sıra sizde: iş yerinizi denetlemek, çalışanları kontrol etmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak gibi görevlerinizi hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca, bir insanın ekmeğiyle, namusuyla ve inançlarıyla kimse oynamamalı. Haksızlığa karşı susmamalıyız. Araçlarınıza kamera koyun, ne yapıldığını görün. İş yeriniz sadece ehliyet vermekle ve para tahsil etmekle mükellef olmasın, gerçek araç kullanmayı öğretsin. Bunun vebali büyüktür. İnsanlar, benim gibi araç kullanmayı öğrendim sanıp trafiğe çıkıp can alıp can vermeyecekler. Benim imkanlarım vardı ve kendim öğrendim; ancak imkanı olmayan insanlar da var, bunu unutmayalım. Eminim benim gibi birçok bayan mağdur olmuştur ve sesini çıkaramamıştır. Lütfen, paranıza sahip çıktığınız kadar işinize de sahip çıkın. Ödül Sürücü Kursu benim için büyük bir pişmanlıktır. Yaşatılanlardan dolayı şikayetçiyim ve bu konuda gerekli yerlere müracaat edeceğim. Bilginize sunarım. Sizi davet ediyorum. İletişim bilgilerim sizde kayıtlıdır, bekliyorum. Hanife G******

profile profile profile

Nur sonuçtan hiç memnun değil

Isparta Hedef Sürücü Kursu İdari Kısımda Sürekli Sorunla Karşılaştık

02 Temmuz 10:22