Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Oda Tiyatrosu Çekiliş Yalanı

27 Şubat 2024 10:52

Unutmuştum şikayetimi yazmayı mesajları silerken denk geldim İstanbul Üniversitesi'ne katıldığım konferans da çekilişlere katıldım arkadaşlarımın bütün çekilişleri karşılığını buldu bana çıkan oda tiyatrosu çekilişinde bir gruba alındım ve grupta akşam 20 de olan oyunu bize 15.30 haber verip gelmemizi bekliyorlar dalga geçer gibi. Böyle bir çekiliş olmaz evde oturup sizin oyununuzdan haber beklemiyoruz. İşimiz gücümüz var bir gün önceden haber verseniz daha iyi olur. Yazdığımda bana gelen mesaj boşluğumuza göre çağırıyoruz oldu. O çekilişi yaptıysanız bizim yerimizi ayırmak zorundasınız.

27 Şubat 2024 11:21 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Bunu bir şikayetten saymıyoruz biz size bilgi vermişiz. O saatte gelemem diyenleri başka bir gün öneriyoruz.

11 Nisan 2024 00:42

Gün önermediniz aradım sizi hep son gün haber veriyorsunuz ben Beylikdüzü'nde oturuyorum dedim boş koltuklara göre sizi çağırıyoruz ayrıca bir yer sunamıyoruz dediniz böyle çekiliş olmaz hiçbir yerde çamur atacak olsam unutmazdım şikayet yazmayı sohbetleri silerken denk geldim yazdım işinize geldiği gibi çekiliş yapacaksanız hiç yapmayın

11 Nisan 2024 04:06
12 Nisan 2024 05:24

Destek olmanızı istemiyorum teşekkürler ücretiyle farklı tiyatrolara katılım sağlıyorum zaten o gruptan kimsenin de çekilişe katılamadığına eminim kulüplere görünürde destek vermiş olabilirsiniz ama karşılığını vermediniz iyi çalışmalar şikayeti kaldırmayacağım

12 Nisan 2024 05:50

Işıl
16 Ekim 2023 15:52
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Adıgüzeller Halı Mobilya İle Sorun Yaşama

21 Haziran 2025 23:41
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gezogen Turizm Kötü Bir Deneyim

07 Eylül 2024 21:47
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 21:12

26 Şubat 2025 01:41