Nutraxin Ürün Orijinallik Sorgulama Sorunu

01 Eylül 2023 15:29

31 Ağustos 2023 tarihinde bir internet alışveriş sitesinden Nutraxin Omega 3 Balık Yağı - Omega 3 2000 Mg sipariş verdim. Ürün elime ulaştığında orijinal olduğundan emin olmak istedim. Ürünün sitesine girip https://nutraxin.com.tr/urun-kodu-kontrol orijinallik kontrol işlemlerinin nasıl olacağı ile ilgili sayfayı okudum. QR kodu ile ürünün orijinalliğini öğrenebildiğim söylenmiş. Ürünün QR kodunu okuttuğumda sadece ürünün kendi sayfasına https://nutraxin.com.tr/urunlerimiz/balik-yaglari/Omega-3 beni götürdü. Bir kontrol söz konusu değildi. Ürünün arkasında bulunan 15 haneli bir koddan bahsedilmiş ama barkod dışında bir şey bulamadım. https://nutraxin.com.tr/ sitesinde bulunan chat kısmından, canlı destekten ürünün resimlerini gönderip yardım almak istedim.

Ancak verdiğim sorulara tam anlamıyla yanıt alamadım. Canlı destek konuşma görüntülerini ekten okuyabilirsiniz. Ürün kontrol sayfasında https://nutraxin.com.tr/urun-kodu-kontrol QR kodu ile orijinallik kontrol edilebilir diyor. Böyle bir şey mümkün olmuyor. 15 haneden bahsediliyor konuşma sırasında öğrendim nx ile başlayan bir numaraymış her üründe olmuyormuş, 3- ve 5- ile başlayan seri numarasının iletilmesi gerekiyormuş, onlar kontrolü sağlayabiliyorlarmış. Kardeşim o zaman ürün kontrol sayfanızda bunları güzelce açıklama yapsanıza. QR kodu yakışıklı durduğu için ürünün ambalajına basıyoruz, bir işe yaramıyor desenize. Nutraxin ürününü yeni aldım. Belkide çok memnun kalacağım kim bilir. Ancak şunu biliyorum: ArGe önemli! Ürün satışından sonraki destek, bilgilendirme çok önemli! Bunu anlayabilirlerse gözbebeği güzel şirketlerimiz. Çok iyi yerlere geleceklerine inanıyorum.

profile profile profile

Ferdi
Ferdi

Bazı ürünlerinde kapağın üzerinde orijinal ürün kontrolü için QR kod mevcut, bazılarında yok. Hepsinde olması lazım, belki zamanla hepsine eklerler bu kodları.

Nutraxin Aldığım Ürünün Orijinalliği Sorgulanamıyor, Acil Çözüm Bekliyorum!

16 Eylül 2025 16:10
nutraxin-aldigim-urunun-orijinalligi-sorgulanamiyor-acil-cozum-bekliyorum-1.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Son Kullanma Tarihi Ve Yan Etki Şüphesiyle Güven Sarsıldı

18 Mayıs 2025 19:12
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kaba Müşteri Hizmetleri Ve Tatmin Edici Olmayan Cevaplar

28 Mart 2025 14:32