Nur Motor Denizli Bayisi Şikayeti

26 Eylül 2024 17:10

14.11.2023 tarihinde Denizli üçgen mevkisinde bulunan nur motor bayisinden satın aldığım qj ltm 125 Scooter marka ve lbbta6233pbf31046 şasi numaralı motosikletin iki ay sonra ABS fren sistemindeki arızadan dolayı motosikletimi tekrar satın almış olduğum nur motor'a bakıma götürdüğümde ABS müşürünün arızalı olduğunu ve garanti kapsamından değişeceğini ve birkaç ay parça gelmesi için bekleyeceğimi söylediler.

Bunun akabinde ben iki ay bekledim, beni arayan ve bilgi veren olmadığı için nur motor'u tekrar aradığımda qj markasının Türkiye distribütörünün markayı bıraktıklarını ve RKS adlı başka bir firmanın qj markasını satın aldığını ve bu sebepten dolayı distribütör el değiştirdiği için motosikletin ön ABS fren müşürünü temin edemediklerini söylediler.

Eğer istersem parçayı kendim ücret ödemek şartıyla değiştirebileceklerini söylediler. Motosikletim yeni ve sıfır olduğu için garantisi devam etmekte ve aldığım günden bugüne kadar üzerinden 10 ay geçti ve sorunum çözülmedi. Her telefon açtığımda haftaya ya da önümüzdeki ay gelecek deyip beni oyalıyorlar.

Benim tahminim, Denizli nur motor bayii süreyi uzatıp motosikletin garantisinin bitmesini bekleyip bahsettiğim ABS müşürünü bana para ile satıp ya da ücretlendirip oyalama taktiği ile parçayı bu şekilde değiştirecekler. Ben Denizli nur motor bayii firmasından beni mağdur ettikleri için şikayetçiyim ve fren müşürünün garanti kapsamından değiştirilmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

QJ Motor SRK 125 S Modelinde ABS Arızası Ve Yedek Parça Tedarik Sorunu

08 Temmuz 2025 11:29
QJ Motor SRK 125 S Modelinde ABS Arızası Ve Yedek Parça Tedarik Sorunu

Garanti Kapsamında Ücret Talebi Ve Hasarlı Anahtar Teslimi

01 Ağustos 2025 22:49

22 Mayıs 2024 15:58
Denizli Nur Motor Servisi Müşterileri Geçiştiriyor İlgilenmiyor.
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
23 Mayıs 2024 20:57