Denizli İlbade Örnek Caddesinde RKS Nur Motor Motorumu Devirip Bozdu

29 Ağustos 2023 03:18

RKS motor Denizli İlbade örnek caddesindeki RKS servisi olan hasisiz nur motor sigortasız çalıştırdığı çocuk işçi servis elemanı motorumu yan devirdi. Büyük çizikler var motor çalışmıyor artık. Üstelik çalıştırdığı kişi tarafından ben 500 de olduğu için rodaj bakımı için RKS yetkili servis olan ilbade örnek caddesindeki sorumsuz nur motora bakım için götürdüm 22/08/2023 'te zararımı karşılamadı motoru 1 ay tutarım diye tehdit etti. Motorumu düşüren çocuk işçi motoru içeri götürdü. Götürdüğünde motoru tutmakta zorlanıyordu 125cc'lik motor ben zor tutuyorum neyse bu ilbade örnek caddesindeki RKS servisi olan nur motor fotoğraflardaki numaradan beni aradı servis tamam ama çocuk test yaparken trafikte motoru yere düşürdü.

Ben boya atacağım diye ve daha önce de çok düşürdük boya yaptık. Kimse bir şey demedi diyor sen madem motoruma bakamayacaksan çalıştırdığın ehliyetsiz çocuğa motorumu verip düşürüp motorumu işe yaramaz hale getireceksin, sonra boya ile kurtulacaksın yok öyle dava. Neyse ben boya yaptırmak istemediğimi belirttim. Motorumun parçalarını değiştireceksiniz motorumu yere düşürüp ayıplı mal yaptınız dedim. Orada boş boş bağırıyor ben sana iyilik yaptım bilmem üç gündür motorumla uğraşıyorum cinsinden. Sanki babasının hayrına yapıyor.

RKS servisi vermiş oradan ayrı hak etmediği tamir etmeyip mala zarar veriyor. Sonra bana minnet yapıyor uğraşıyorum diye benden 1.500 TL al bir de üstüne motorumu devir ehliyeti olmayan sigortasız elemanına kaza yapsın sonra gel saygısızlık yap. Hiçbir şekilde anlaşma yoluna gelmeyen sözde yetkili RKS serviste ki şahıs bana ben çocuğun maaşından kesip yaptıracağım telefonu çocuğa verdi. Çocuk abi maaşımdan kesip yapacaklar dedi. Ben polise gideceğim dedim o an paçaları tutu 1/ sigortasız işçi çalıştırıyor RKS' nin bayisinde 2/ 16 yaşında ki çocuğa trafikte 125cc motorumu veriyor. Sanki babasının malı, 3/ malımı sigortasız ehliyetsiz çalıştırdığı elemanına verip malımı düşürüp kusurlu hale getiriyor.

Bir de boş boş zararı karşılamak yerine benden garantili ürün olduğu halde 1.500 lira faiz fazla para alıyor. Minnet yapıyor daha çok şey var o kadar şey var ki bu Denizli ilbade örnek caddesindeki RKS sözde servisi olan işi bilmeyen sigortasız ehliyeti olamayan çocukları çalıştırıp kuralara uymayıp malımı kusurlu yapan nur motor şikayetçiyim. Şu an motor çöp çalışmıyor, dün istop etti. Birden ölümden döndüm motordan serviste düştükten sonra sesler geliyor. Motor çöp oldu!

26 Eylül 2024 10:44

Süleyman