Numa Konaktepe Hotel Kötü Hizmet

03 Temmuz 2023 09:44

Numa konaktepe oteline 26.06.23 tarihinde giriş yapmış bulunmaktayız. Aile oteli olduğu için tercih etmiş olduğumuz otelinizde, çocuk için sürekli kısıtlamalar, mevcut. Çocuk o havuza giremez bunu yapamaz burası +18 bir otel değil, başınızda sürekli gardiyan gibi bekliyorlar.

Onu yapma bunu yapma, biz buraya misafir olarak hizmet almaya geliyoruz, yazdığımız yorumları her yerden siliyorlar. Otele değil de sanki hapishaneye gelmişiz. Garsonlar sürekli, sizin yanınızda küfür ediyor. Ne bir saygı, ne bir terbiye. Her an kafanıza tabak ya da bardak fırlatacakmış gibi bir tavır içerisindeler.

Temizlik desen yok. Yemekler çok kötü. Bu sektörde çalışan birisi olarak hayatımda böyle bir çirkin bir yer daha görmedim. Biz çalışanlarımıza müşteri velinimettir. Ne saygıda kusur edin, ne de hizmette olarak öğrettik, ama bu otelde maalesef ki bunların hiç birisi yok.

Beni bu yorumlarımda sonra kara listenize alın çünkü eleştiriyi kaldıramayan, ilgisiz bir otelsiniz. Bir de çocuğunuza verdiğiniz terbiyenin çöp olacağını, hesaba katın. Kelime dağarcığına yeni küfürler eklersiniz. Saygılarımla. Siz saygı nedir bilmeseniz de ben biliyorum.

Hakan
Hakan

Numa konaktepe Hotel Alanya/Konaklı merhaba otelinizde bir haftadır kalıyordum 14.07.2023 de cuma günü öğlen yemeği yiyip çıkacaktık bilekliği çıkardım Ascilardan erhan bey bileklik takmalısınız yasak dedi ve be de resepsiyonda taktırdım. Sonrasında dedim ki girişteki yemek salonunda oturanların da bileklikleri yok dedim onlara da söylemişsiniz dedim onlar aşçı başının yeğenleri ve misafirleri onları ben 3 gündür görüyorum bileklik yok onların ziyaretçi kartı var ondan dedi o zaman niye boyunlarında ziyaretti kartı yok dedim aşçı basının misafirleri dedi o zaman adam mı ayırıyorsunuz dedim sonra resepsiyondan arkadaşlara ve Özcan bey ve Fatih beye söyledim öyle olmaz onlarında takmaları lazım dedi demek ki özcan bey ve Fatih bey soykediki aşçı bası hemen bileklik getirip taktı Aşçı Erhan bey in insan ayrımı bir daha gelmiyicem ve arkadaşlarımda söyleyeceğim cook kırıldım sekizi 8 sene gelen bir insanlardık Saat 13.15 sıralarıydı Tekrardan Özcan bey ve Fatih bey sizleri iyi ki tanımışım TSK

03 Temmuz 2023 13:14
Merve sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 20:25

Victoria Hotel & Lounge Kötü Hizmet Ve Kötü Yönetici