Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kimlik Kartı Gecikmesi Nedeniyle Resmi İşlerim Aksıyor

03 Temmuz 2024 14:29

Merhaba,
resmi acil işlerimi halletmek amacıyla yeni kimlik başvurusunda bulundum.
Ancak kimlik kartım henüz gelmedi.
Bu nasıl bir ihmalkarlıktır.
Nüfus dairesinin geçici kimlik belgesiyle her işlemi yapamayacağımızı bildiğini düşünüyorum.
Şikayetimi CİMER dahil bütün resmi merkezlere ileteceğim.
Kağıthane nüfus müdürlüğünden şikayetçiyim.

09 Temmuz 2024 11:35

27 haziranda resmi işlerimi halledemediğim için kimliğimi yenilemek zorunda kaldım. Bugün 10 gün oldu hala kimliğim yok. Nüfus müdürlüğü hattı olan 199 ı arıyorum e devletten bakın diyor e-devletten de 10 gündür kimliğiniz basılmıştır... Numaralı gönderi takip no ile takip edebilirsiniz diyor ancak postaneyi her yeri aramama rağmen böyle bir kayıt yok diyorlar. Ve hiçbir kurum hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Nüfus dairesi çağrı merkezi öylesine var sadece telefonu açıyorlar. Postane böyle bir kayıt yok diyor. Başvuru yaptığım şube müdürlüğü telefonu bile açmıyor. Yani acil bir durumumuz olsa tas kayıp bu kamu kurumlarında. Kimliğinle ilgili en önemli belgeyle ilgili hiçbir yerden hiçbir şekilde bilgi alamıyorsun. Sonuna kadar her yere şikayetimi yazacağım.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Noter Kaydımda Görünmeyen Kimlik Bilgileri

11 Şubat 2024 02:04

16 Temmuz 2024 18:49

08 Temmuz 2024 13:54

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Bir Ayı Geçti, Kimlik Kartımız Hâlâ Teslim Edilmedi Ve Bilgi Alamıyoruz

24 Eylül 2025 16:32

04 Temmuz 2024 16:17