Talip sonuçtan hiç memnun değil

Nttgame.com Bir Şeyler Yanlış Gidiyor

02 Nisan 2024 18:11

Knight Online oyununa başladım ancak çok geçmeden birçok sorun yaşamaya başladım. Biraz araştırma yapınca bu durumdan sadece benim değil, birçok kişinin de muzdarip olduğunu gördüm. Birçok forum sitesinde ayrıca yetkililerin şikayetler hakkında empatiden yoksun ve ruhsuz davrandıklarını, benim de ne yazık ki bundan artık emin olduğumu söylemeliyim. Bu sorunlardan birkaçı şu şekilde: Monster Stone taşını ne zaman kullanmaya başlasak, tüm gün olmayan ve sadece o zamana özel şekilde bağlantı kesiliyor ve emeğimizle birlikte taşımız boşa gidiyor. İkinci sorun ise jr haritasına ister ilk basayım ister son basayım, ister rakip sayısı bizden fazla olsun ister bizim tarafın sayısı fazla olsun, bir şekilde jr haritasına giremiyoruz. Takımlar yüzde yüz eşit olsa bile giremiyoruz. Şikayet puanlarımızı kontrol etmemize rağmen harita bizi almıyor; bu durumu bildirdiğimizde ise sorunun bizden kaynaklandığı söyleniyor ancak bizimle ne alakası olduğunu anlamış değilim. Ayrıca son üç-dört seferdir yetkililerin kendi kendilerini denetlemesi gerektiğini gösteren durumlar yaşıyoruz. Jr haritasına tam girecekken beş saniye kala bağlantı kesiliyor. Sürekli bu olmaya başladı. Forum sitelerinde yazılan ve tarihe karışan birçok sunucu gibi olmaz umarım Steam Knight Online ve Nttgame. Biraz empati ve biraz destek rica ediyoruz. Oyuncular olarak yoksa oyun dünyasında birçok farklı oyun ve alternatifimiz olduğunu unutmayın.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Nttgame.com Knight Online Yurt Dışı Dc Lag Sorunu

Sercan