NTC Dijital Çağrı Merkezi Eğitim Ve Çalışma Koşullarında Belirsizlik Ve Güven Sorunu

03 Ağustos 2024 11:02

Ceyber ntc çağrı merkezinin iş ilanını beş gün önce gördüm ve başvurdum sonra beni mülakata çağırdı mülakatta sadece ad soyad ve numaram alındı çok üsten bir mülakatı sonra eğitime alındık 7 gün egitim alacağız. Sonra olursa devam edeceğiz dendi ilk gün güzeldi. İkinci gün çok farklı gelişti mola saatleri yetersiz mülakatta bana bir saat yemek molası olacak denmişti ama 35 dakika mola yaptık. Eğitimde çay ve kahve bulunur. İstediğiniz zaman alabilirsiniz dendi ama sadece sıcak su vardı. İkinci günde bizi çağrıya aldılar. Daha önce çalıştığım yerlerde eğitim iş ile verilirdi belge teslim ederdim ve artık o iş yerinin çalışanı olurdum. Satış yapmadım güven sorunu yaşadım. Çağrıda müşteriler kızgındı her aldığım çağrı böyle olunca rahatsız oldum. Müşteriler başka ithamlarda bulunuyorlardı bu da bende şüphe oluşturdu. Yemek molasından sonra kimliklerimiz istendi sigorta için bilgilerimi sadece iş için verdim. Herhangi bir sorunda sorumluluk almıyorum. Gittiğimde çok iyi bir izlenim almıştım. Hevesle başladığım iş yerinden kuşkuyla ayrıldım. Sadece iki gün gittim. İlk gün eğitimdi. İkinci gün çağrı aldık ve ben satış yapmadım bilgilerimi verdim. Bilgilerimin benim rızam dışında kullanılmasına karşın bu şikayeti delil olarak yazıyorum. Ne satıldığını anlamadım. Tatmin edici cevaplar alamadım.

Emre
Emre

Merhaba ücretinizi verdiler mi peki?

Ceyber Yanıltıcı İş Uygulamaları

20 Ocak 2025 11:05