Ns Sposa Adana'nın En İyi Gelinlikçisin De Hayal Kırıklığı

23 Ağustos 2024 21:48

Eşime gelinlik kiraladığımız Ns sposa Adana şubesinde provaya gelmiştik. Prova odasına mağazanın kapısından asansörle çıkıyorsunuz. Prova bitti, aşağı indik, kapı açık değildi. Bu yüzden kapıyı el ile çaldık, açan olmadı. Bir süre sonra açan kadın neden geldiniz dedi. Neden kapıyı çaldığımızı sordu, biz de yukarıdan geliyoruz dedik. Açık değilse aşağı gitseydiniz, neden çalıyorsunuz diye bir cevap verdi. İnanılmaz, çok şaşırdık. Gelinliğimizi teslim almak için bekliyorduk, su istedik. Aynı çalışan bize 'Arkadaşa söyledim ya, bekleyin' dedi. Bir hizmet alıyoruz, mahalle bakkalından ekmek almıyoruz ki. Adana'nın en iyi gelinlikçisi diye geldik, 3 şubesi varmış, araştırdık. Kulp olmayan bir kapıyı açamadık ve su istedik diye güya Adana'nın en iyi gelinlikçisin de azar yedik! Adana gibi büyük bir şehirde, parmakla gösterilen bir yerde bu ne terbiyesizlik. 35 bin TL'ye gelinlik kiraladık, eşim de ben de pişmanız. Parasını ödedik. Sonuçta çok güzel anılarla ayrılabilirdik. Düğün telaşımızda böyle insanlarla muhatap olduğumuz için çok üzgünüz.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 21:56

12 Şubat 2025 15:30
Düğün Gününde Patlayan Gelinlik

Nisanur Moda Ve Güzellik Salonu Gaziantep Şubesi'nde Hayal Kırıklığı Yanlış Hizmet Ve Yüksek Ücret

15 Ağustos 2024 00:38

04 Mart 2024 21:12
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 16:29