Northglobalfx.com

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Northglobalfx.com ile ilgili bir şikayetin mi var?
3 Şikayet
Şikayet Sıralaması
4 gün önce

Northglobalfx.com North Global'den Mağdur Oldum

Bundan 2 ay önce North Global'den arandım. Sürekli para istediler, toplamda 17 bin tl gönderdim. Sonra hesabımı kurtarmak için 62 bin tl daha attım ve hesabım kurtarıldı. Ancak çekim yapmak istediğimde, stopaj parası istediler ve 62 bin tl daha attım. Şimdi çekim için dosya masrafı adı altında finan...

14 Nisan

Northglobalfx.com Paramı Vermiyor

North Global firmasının yatırdığım paranın ve kazandığım parayı vermemek için yok level yok vip üyelik adıyla sürekli benden para istiyor türlü bahaneler ile paramı çektirmiyorlar. Gereğinin yapılmasını istiyorum. İlgi sıfır ben artık paramı çekmek istiyorum.

Cem
16 Aralık 2022

Northglobalfx.com Geri Dönüş

Northglobalfx.com hayal kırıklığına uğrattı beni bazı zamanlar geri dönüşler çok geç oluyor ve yoğun olduklarını söylüyorlar ben böyle bir şey görmedim. Yoğunsanız yoğunsunuz her müşteriyle ilgilenmeniz gerekir. Müşteri memnuniyetini umursadıklarını düşünmüyorum.

Marka Profili

Northglobalfx.com bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Northglobalfx.com henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Marka Profili

Northglobalfx.com bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.