Enes sonucu yetersiz buldu

Erken Kayıt İçin Banka Anlaşması Bekleniyor

30 Aralık 2024 13:18

Sayın Yönetim

2025 yılı erken kayıt dönemi bitimine kısa bir süre kalmışken, daha önce belirtilen "banka ile vade farksız ödeme imkanı" konusunda henüz bir anlaşma yapılmadığı için mağduriyet yaşamaktayız. Erken kayıt avantajından faydalanmak isteyen biz veliler için, bu ekonomik koşullarda ödemeyi bir defada yapabilmek oldukça zorlaşmıştır. Banka kredisi ve vadeli kredi kartı seçenekleri ise yüksek faiz oranları nedeniyle tercih edilememektedir.

Bu çerçevede, daha önce tarafımıza verilen sözler doğrultusunda, erken kayıt döneminden faydalanabilmemiz için banka anlaşmasının bir an önce yapılmasını talep ediyoruz.

Söz konusu anlaşmanın hızla sağlanması, veliler olarak bizlerin büyük bir ekonomik yük altına girmemizi engelleyecek ve erken kayıttan faydalanma hakkımızı koruyacaktır.

Yönetimi, bu konuda gereken adımları atmaya ve mağduriyetimizi gidermeye davet ediyoruz.

30 Aralık 2024 12:55

Sayın Yönetim

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 16:22

05 Şubat 2025 15:52