Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Nibe Malına Sahip Çıkmıyor Garanti Vermiyor!

Erhan
11 Temmuz 2023 13:26

Nibe malına sahip çıkmıyor: Yıllardır Nibe ürünlerini tercih eden bir Göz Hastanesiyiz. Hastanemizde bulunan Nibe ısı pompası arıza yapınca 10/02/2023 tarihinde servis desteği aldık, arızalı parça tamir edildi, yerine takıldı ve biz de bunun için 104.40 Euro ödedik. (EK1) Ne var ki 3 gün sonra, takılan parça yeniden arıza yapınca bu kez yeni parça takıldı ve bunun için de tekrar 13/02/2023 tarihinde 104.40 Euro ödeme yaptık. (ek. 2) Fakat yeni takılan parçalar da arıza yapınca bu kez 2 adet Dış Ünite Fan motoru ve bir adet de Dış Ünite Kontrol kartının değişmesi gerektiği söylenerek 21/02/2023 tarihinde tarafımızdan 2845.00 Euro + %16 KDV talep edildi. (ek. 3) Bunların da parasını ödedik. (EK4,5) Bu arada Nibe'nin hem servisine ve hem de Ankara'daki genel müdürlüğünü arayarak "... Hem tamir edilen parçaların 3 gün sonra arıza yapması halinde bizden para talep etmeniz etik olmadığı gibi ikinci kez takılan parçaların da arıza yapması üzerine bizden hiçbir işlem yapmamış gibi para talep etmeniz etik olmadığı gibi ticari ahlaka da uygun değildir..." demiş isek de ne KKTC servisi ve ne de Ankara'daki Nibe Genel Müdürlüğü bizimle hiç ilgilenmedi. Üstelik Ankara Genel Müdürlüğü'ne "... Sattığınız ürünlerin garantisi de mi yok..." dediğimizde "... Hayır yok! Yarın arıza yapsa yarın yine sizden ücret talep edeceğiz..." dendi. Göz Hastanemiz her türlü ameliyatın yapıldığı en son teknolojiye sahip, donanımlı bir hastanedir. Jeneratör, UPS gibi buradaki teçhizatı koruyucu sistemlerimiz de mevcut. Hiçbir cihazımızda böyle arızalar yaşanmıyor. Sadece Nibe ürünleri bu şekilde arızalanınca biz de artık şikayetimvar.com başvurmaya karar verdik.

14 Temmuz 2023 18:12 (Şikayetten 3 gün sonra)

Levent
Levent

Böyle bir marka ya çok yazık

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
11 Mayıs 2024 13:55