İzmir İstinyePark New Balance Dan Aldığım Ayakkabı Filesi Söküldü.

İzmir İstinyePark New Balance Dan Aldığım Ayakkabı Filesi Söküldü.
19 Eylül 2024 21:12

İzmir İstinyePark New Balance Şubesi’nde 8-10 ay önce ayakkabı almıştım. Daha bir senesi dolmadı fakat beş kere bile giymedim, ayakkabının filesi açılmış. Tamamen üretim kaynaklı zaten belli oluyor. Bakınca bile, ayakkabı zaten yepyeni, herhangi bir yere takılma vs. kesinlikle olmadı. Zaten aldığımda da orada ufak bir açılma var gibiydi ama bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. 21 gün içinde size dönülecek dendi fakat bana hala dönüş yapılmadı. 21 günü geçti çünkü bir hafta içinde Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yapacağım mecburen. Benim gibi kimsenin mağdur olmasını istemiyorum.

20 Eylül 2024 08:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhabalar, İnceleme işlemlerimiz 21 iş günü sürmektedir. 21 iş günü dolmadan tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, New Balance

Esma
Esma
29 Eylül 2024 21:23

Evet beni aradılar şikayet ettikten sonra ama yeni ayakkabı için bekleyeceğimi ve süre veremeyeceklerini söylediler böyle bir şey olabilir mi? Israrla sordum bana ne zaman dönebilirsiniz diye süre belli değil dediler böyle bir kurumsallık profesyonellik olamaz? Aynı muadil bir ürün aldığımda fark ödeyeceğimi söylediler bir de? Böyle bir şey olamaz tüketiciyi koruyan hiçbir şey yok burada ben aynı üründen almak zorunda değilim farklı bir ürünü bana fark almadan vermek zorundalar bu Tüketici Hakları'na uygun bir şey değil!

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 02:28
Ayakkabıda Açılma Ve İnceleme Sürecinde Hayal Kırıklığı
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 23:45

01 Ağustos 2024 19:33

24 Temmuz 2023 20:29
New Balance 1 Buçuk Ayda İç Astarı Yırtılan Ayakkabı
Renas sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 12:11