Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Neuneon.com Ve Amatörlüğü

09 Eylül 2023 18:36

Taraftar neon sipariş etmek için internette geziyordum Neuneon.co  sitesinde ürün gördüm fiyatı 1334.40 TL idi. Instagram'dan tekrar ürünü teyit etmek istediğimde 6.500 lira fiyat çıkardılar ve dedikleri en iyi fiyat garantisi eğer daha uyguna yapan varsa ekran görüntüsü atın dediler kendi internet sayfasındaki fiyatı gösterince "Merhabalar yeni işe giren arkadaşımız yanlış bir ürünün fiyatını sizlere iletmiş" dediler. Ürünün fiyatının internet sitesindeki 1334.40 TL olduğunu söylediler. Akşam tekrar sipariş için yazacağım dedim ve yazdım. Ertesi günün sabahı attıkları mesaj "Şimdi kontrol ettim web sitesindeki fiyatlar geçerli değil henüz deneme aşamasında, İşe de yeni giren bir arkadaşımız yanlışlık yapmış kusura bakmayın,2.500 TL logolarımız". Gerçekten kurumsal gibi görünen firmaların yetersiz firmalardan daha kötü olduğunu anlamış oldum.

25 Eylül 2023 17:25

Buraya şikayet ilanı verdikten sonra firma bizi Instagram'dan aradı (fotolarda kanıtı var) ürünün fiyatını özür amaçlı internet sitesindeki ücretten yapalım dediler şikayetinizi silin dediler. Bizde güvenimiz yok size çünkü tutarsız cevapları var firmanın (diğer şikayetteki görsellerde mevcut) tamam dediler biz ürünü yapalım size gönderelim siz de beğenirseniz ürünü ücretini bize havale edersiniz dediler. Tamam dedik herhalde yanıldık firma düzgün bir firma telafi ederlerse burda şikayetimizi teşekküre döndürürüz. Bugün 25.09.2023 te WhatsApp'tan eşime şikayetinizi kaldırın ürünü kargoya verelim eşim ilk ürün gelmeden olmaz demiş ama ürünün fotoğrafını gönderince (görsellerde mevcut) eşim tamam demiş. Daha sonra telefonla firma sahibinin babası (KVK kurallarına uymayıp kendi kişisel numarasından) eşimi arayıp tehdit eder gibi konuşup siz kızımı kandırdınız kızım saf uyguna ürün alıyorsunuz size göndermem bunu kırarım falan demiş eşimde kırın demiş. Daha sonra ben telefonla aradığımda firma sahibini telefona istedim amacım sahibiyle görüşmekti direk babası cıkınca telefona böyle bir olay olmuş siz benim eşimi nasıl ararsınız demeye kalmadan küfürleştik. Adresimi sordu çok kurumsalsanız bir kadın müşteriyi arayıp tehditkar konuşmazsınız ürünü iptal edersiniz ürününüz için ölmüyoruz. Sipariş vermek isteyenler görselleri ve yazıyı iyi okuyun ona göre sipariş verin. Kesinlikle bizimle irtibata geçmeyin bu şikayetler silinmicek

25 Eylül 2023 16:32

Teşekkürler

Neonmarketim firmasını tek geçerim

Özür dilerim anlamamışım 👍

Cenk

Neuneon firması değil başka bir firmadan bahsettim hocam

Ümit

Gelişmeyi oku hala tek geçecekmisiniz?

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
02 Ocak 2025 12:49

Siparişler Eksik Ve Yanlış Geliyor Çözüm Yok

İsmail
02 Haziran 2025 00:41
Siparişler Eksik Ve Yanlış Geliyor Çözüm Yok
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Neonbir 'den Aldığım Siparişlerde Yaşadığım Sorunlar

02 Temmuz 2024 18:44