Network Emlak Krediye Uygun Diye Gittik, Olumsuz Cevabını Aldık

21 Aralık 2023 17:02

Sarı site üzerinden Network yapı isimli gayrimenkul firması ile iletişime geçtik, beğendiğimiz daireyi kendilerine ilettik, görselde de görüldüğü gibi krediye uygun yazıyordu. İlgili firmanın ofisine gittik, beğendiğimiz daireyi gösterdik, bu daireye kredi çıkmaz dediler.

Madem kredi çıkmıyor neden uygun yazıyor diye sorduğumda yanlış yazılmış, zaten bu dairenin bulunduğu bölgede hiç birine kredi çıkmaz denildi. Yine aynı ofiste farklı bir danışman çıkar ama %20 çıkar dediler. O da yetmezmiş gibi bize her konuda yardımcı olan, bir diğer gayrimenkul firmasını da aldatıcı olarak lanse ettiler.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 23:35

29 Temmuz 2023 14:24

22 Aralık 2023 18:22
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fiyat Teklifi Ve Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti

13 Temmuz 2025 20:58

Sarraf 34 İnşaat Yapı Gayrimenkul Yanıltıcı Gayrimenkul Deneyimi Ve Sözleşme Sorunları

24 Kasım 2024 13:18