Nespresso Vadettiği 50 Hediye Kahve Kapsülü Hediyesini Vermiyor.

02 Eylül 2024 20:12

31 Ağustos 2024'te satın aldığım Nespresso markalı "D40 Inissia Kahve Makinesi, Siyah" ürününün yanında 50 adet kahve kapsülü hediyesi kampanyası vardı. Ürünü satın aldıktan sonra faturam ve gerekli bilgilerle başvuru formunu doldurdum. Fatura tarihim 1 Eylül 2024. Kapsül hediyesi kampanyası 31 Ağustos 2024'te bitmiş ve 2 Eylül 2024'te geri başlamış. Benim fatura tarihim kampanya aralığında olmadığı için bu hediyeden faydalanamayacağım söyleniyor. Bu kampanya hakkında yeterli bilgilendirmeye ulaşmak neredeyse mümkün değil. Kendim internet üzerinden araştırma yaparak bu kampanyanın varlığı bilgisine bile zor ulaştım. Kampanyanın bittiği tarihten haberdar olsaydım 2 Eylül'de başlayan hediye kampanyasından faydalanmak için ürünü bir gün daha geç satın alırdım fakat kampanya bitiş/başlangıç tarihleri ben satın alırken hiçbir yerde mevcut değildi. Müşteri hizmetleri bu haktan faydalanamayacağımı söylüyor. Bu sorunun acilen çözülmesini ve 50 adet hediye kapsülü talep ediyorum.

03 Eylül 2024 15:36 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaz Fırsatları Trade makine kampanyamız 24 Temmuz - 26 Ağustos 2024 tarihleri arasında satın alınan makineler için geçerlidir. Tarafınıza üzülerek yardımcı olamadığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla

17 Mayıs 2024 11:25

Eda sonucu yetersiz buldu

27 Eylül 2024 10:46
Eda sonuçtan çok memnun

12 Ocak 2024 11:50
"Sorunumu dikkate alıp hızlıca çözdüğünüz için teşekkür ederim."