Nesine Üyelik Bilgilerimin Silinmesi

Hakan
03 Mart 2024 21:49

Madde 7 (1) Kanunun 5'İnci ve 6'ncı maddelerinde yer alan kişisel verilerin işlenme şartlarının tamamının ortadan kalkması halinde, kişisel verilerin veri sorumlusu tarafından re'sen veya ilgili kişinin talebi üzerine silinmesi, yok edilmesi gerekir. Nesine.com sitesinden üyelik iptali talep ediyorum. Kesinlikle kişisel sebeplerden dolayı iptal etmek istiyorum. 19921182 Üyelik numaralı hesabımın üyelik iptalini, beraberinde kimlik bilgilerim ve (cep telefonu, doğum tarihi gibi) kişisel bilgilerimin silinmesini Nesine.com sitesinin sorumlu yetkililerinden arz ederim.

04 Mart 2024 11:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

04 Mart 2024 14:11

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Hilal
11 Ocak 2024 01:27

03 Mayıs 2024 15:47

02 Nisan 2024 17:24
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
11 Mayıs 2024 18:04