Nesine Promosyon Kodu Alma

Nesine Promosyon Kodu Alma
Servet
03 Mart 2024 14:56

Nesnenin üyesiyim, promosyon kodu nasıl alınıyor? Her zaman giriş yapıp oynuyorum; kazanıyorum, kaybediyorum ama hiç promosyon verilmedi. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Promosyon kodu gönderilmesini rica ediyorum, lütfen promosyon kodu verin.

03 Mart 2024 15:44 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

04 Mart 2024 13:13

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Huseyin
21 Ekim 2023 00:27