Nesine Instagram Kupon Verdiler Ücretsiz Deyip Para İstediler

21 Haziran 2024 13:081.608
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim

Instagram üzerinden sitenizden kupon yapıldığını söyleyen B**** Hanım ile kupon ücreti gönderdim. Daha sonra kupon tuttu, 5000 TL havale ücreti istediler. Ben de yatıramayacağımı söyledim. Ertesi gün kimlik bilgilerimi bulup bana görsel atıp avukata vereceğim dosyanızı dedi. Ne yapmam gerekiyor? Bununla alakalı açılan dava ya da dosyayla bir ilgim yoktur.

22 Haziran 2024 08:51 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

22 Haziran 2024 09:19

Sayın Ziyaretçimiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman, • Müşteri Hizmetleri numaramızdan ulaşabilir, • Sitemize bilgilerinizle oturum açarak Hesabım / Mesajlarım / Mesaj Yaz menüsünden mesaj yazabilir, veya • mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Duygu
22 Haziran 2024 09:20

Çok teşekkür ederim

1 Nisan 2025 15:06

Duygu hanım konu nasıl çözüldü? Benim başıma da geldi aynısı

12 Ağustos 2024 13:591.163

Instagram'da bahis sitesine başvurdum kupon için ilk etapta 1000 TL istedi. M**** A****** Hanım başka ödeme olmayacak de...

Tümünü Gör

Furkan
Nesine Kuponum Tutu Ama İptal Edildi

Nesine KuponumTutu Ama İptal Edildi

Yusuf
Nesine Beklemede Olan Kuponum Sonrasında Kaybetti Olarak Sonuçlandı!

Nesine BeklemedeOlan Kuponum Sonrasında Kaybetti Olarak Sonuçlandı!

Ege

Öne ÇıkanKonular