Nesine 40 Misli Kuponu Yanlış Hesaplama

Nesine 40 Misli Kuponu Yanlış Hesaplama
Sezer
05 Mart 2024 21:03

Kırk katlı sistem 3-4-5 kupon yaptım, 640 TL ödedim. Üç maç için 245 TL mi veriyorsunuz? Gerçekten hesaplayan kişiler ya matematikten anlamıyor ya da kullandığınız sistem hatalı. Lütfen gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde başka bir platforma geçiş yapmak zorunda kalacağım.

06 Mart 2024 09:12 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

06 Mart 2024 11:44

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Serkan

17 Mart 2024 23:46
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
24 Ekim 2023 00:01
"İlgilenen herkese teşekkür ederim."
Nesine Kategorileri