03 Ağustos 2024 11:54

Eskihisar Tavşanlı arası feribotunu çok sık kullanıyorum ve sürekli kullanıyorum. Her seferinde de Negmar'ı tercih ediyorum ama bu Negmar son zamanlarda çok fazla arıza yaşamaya başladı. Çok fazla beklemeler oluyor. Zincir koptu, halat gerildi vs. durumlardan ötürü ekstra beklemeler yaşıyoruz ve gemilerin geliş gidişleri çok orantılı sürede değil. Kimiyle 20 dakika sürüyor, kimiyle 40 dakika sürüyor. Kimi 20 dakika bekliyorsun, kimini 40 dakika bekliyorsun. Oysaki ben Negmar'ı çok seviyorum ve sürekli Negmar'la çalışmak istiyorum. Normalde kolay kolay şikayet etmem, şikayet eden birisi değilim ama Negmar'ın bu durumu bizi ister istemez yoruyor. Yani burada da dile getirmek istedim. Bu aralar Negmar'da çok sorun yaşıyoruz.

03 Ağustos 2024 11:50

10 dakika tehir dendi şu an tam tamına 40 dakikadır bekliyoruz 40 dakikadır burası otoparklarda doldu insanlarla da dolu 40 dakikadır tam bekliyoruz

03 Ağustos 2024 12:16
Negmar Denizcilik Çok Fazla Bekleme Oluyor

10 dakika tehirin nihayetinde 1 saat sonrasında arkadan gelen gemiye bindik. 10 dakika halledilecek denen halatın 1 saat sonraki resmi

07 Ağustos 2024 11:33 (Şikayetten 3 gün sonra)

Bahar sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2024 02:27
"Sadece arayan yetkili bayana narin ve naziklik göstererek beni dinledi. Ama aynı anlayışı firma için söylemiyorum. Teşekkürler..."
Filiz sonuçtan memnun değil

12 Nisan 2024 22:06