Ncr International Hospital Özel Hastanede Sigorta Kapsamı Ve Ekstra Ücret Sorunu

29 Eylül 2024 21:48

Gaziantep Özel ncr Hastanesi'nde 28.09.2024 günü Anadolu Tamamlayıcı Sağlık tam kapsamlı sigortamız ile eşim için Göğüs Hastalıkları doktoru *** ***'a muayene açtırdım.

Hamile olduğu için fazla bir şey yapılamayacağını, ağır grip olduğunu ifade etti. Şehir dışından geldiğimizi söyleyip tedavinin ayaktan olabileceğini söyledi. 2 tane acilde gelin serum alın dedi. Kabul ettik.

Asistan ile acile gidince her serum için 1800 TL, toplamda 3600 TL ödeme alacaklarını söylediler. Sigortamız olduğunu ifade ettim, bu serum için geçerli değil denildi. Onu da kabul ettim. Yalnız paranın nakit olarak alınacağını söyleyince kabul etmeden çıktık. Doktorun ifadesi, özel sağlık sigortası ödemesinin az olduğu için hastanenin böyle bir uygulama yaptığını bizzat söyledi.

Sadece muayeneyi kapsıyorsa ne anlamı kalıyor? Sigortanın yapılan tedaviler, verilen serum ve benzeri şeyleri kapsamadığını öğrendik. Kime neyi şikayet edeceğiz belli değil ama hastane hizmeti sıfır. Doğum uzmanı *** Hanım için mecbur gidiyoruz.

NCR International Hospital Özel Ncr Gaziantep Hastanesi

05 Mayıs 2024 17:42

02 Şubat 2025 17:43

Özel Mersin Akademi Hastanesi Gereksiz Ücret Alımı

24 Ağustos 2024 14:15
Özel Mersin Akademi Hastanesi Gereksiz Ücret Alımı
Gul sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 17:42