Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Kurumunda Beklenmedik Ücret Krizi

Eğitim Kurumunda Beklenmedik Ücret Krizi
07 Aralık 2024 17:32

7 yıldır velisi olduğum eğitim kurumunda, 2 öğrenim gören çocuğumun 3.sü olan kardeşlerini de kayıt ettirmek istediğimde, 2025-2026 yılı eğitim ücretlerini 135+135+190 olarak erken kayıt döneminde ödedim. Kayıt için kimlik bilgisi istendi. Akşam üzeri çocukları almaya gittiğimizde, 2025-2026 yemek parasını, geçen 7 yıl gibi değil de bu defa peşin olarak istediler ve onu o an ödeyemedim diye kaydını yapmadılar. Eşime herkesin içinde eksik ödeme var, kaydınız iptal olacak dediler. Bu defa öğrenim yılının başlamasını beklemeden parayı ödememizi, 3. çocuk için çektiğim 12 taksitli 190.000 TL'yi iade işlemi yaptılar. Şunu düşünmediler; 6 yaşındaki çocuğun abileri ile aynı eğitimi almasıydı tek isteğim ve ben bunun için istedikleri parayı zaten vermiştim. Fahiş 84.000 TL yemek parasını, kitap ve kıyafet parasını zaten kabul etmiştim. En ufak bir neden şimdi istiyorsunuz, bu defa yemek parasını bu kadar erken dediğimde, oğlumun eğitim hakkını elinden aldılar. Onlar da çok iyi biliyor ki, 3. çocuğu oraya almadıklarında hepsini bir okula vermek zorundayım. Benim 2 tane ucuza eğitim gören 135'e olan öğrencim yerine, 2 tane en az 250-300 bin TL'den yeni öğrenci alacaklar. Lafı toparlayarak, kurum yöneticisi tarafından mobinge maruz kalmış bir durumdayım. Umarım mağduriyetimi gören bir yetkili, çocuklarımın eğitim hakkını savunur.

08 Aralık 2024 13:46

Eşime ve babama şikayetinizi kaldırırsanız durumu düzelteceğiz dediler söz verdiler  Eğitimci kimliğini kullanacak sağ duyulu bir eğitimci ile iletişim bekliyoruz. Hiç tanımadığınız görmediğiniz 6 yaşındaki çocuğum problem veya günahkar olamaz. Derdi sorunu veli ise veli ile çözülür.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 00:42
Can sonuçtan hiç memnun değil

ERA Kolejleri ERA (Eğitim) Kurumları

25 Temmuz 2024 16:36
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Lüleburgaz Anaokulu Fazla Alınan Ücretin 5 Ay Boyunca İade Edilmemesi Ve İletişimsizlik

27 Mayıs 2025 13:37
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Bilnet Okulları Fahiş Zam Talep Ediyor.

26 Ocak 2024 12:37
Tevhide sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Ücret İadesinde Gecikme Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

06 Ağustos 2025 18:49