Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 16:09

2022 yılı sonunda, Ford marka aracıma Navitech AX-1025K araç içi multimedya tablet ekran takıldı. 1 yılını doldurmadan tablet bozuldu; olabilir, elektronik malzemedir. Fakat sıkıntı bundan sonra başladı. Navitech firması, tabletin sökülüp İstanbul'a gideceğini, orada yapılacağını söyledi. Tableti gönderdim, bir türlü geri gelmedi. Sürekli arıyorum, 'Yurt dışından parça bekliyoruz, parça gemi ile gelecek.' diyerek sürekli oyalama taktiği ile beni tam 2 ay beklettiler ve 2 ay sonra cihazı gönderdiler. Cihaz geldi, 1 hafta sonra aynı arızayı verdi. Kasım 2023'te tekrar iletişime geçtim. Servis müdürü t*** adındaki kişi, bana 'Sizin tableti biz tamir ettik, parça olmadığı için tabletin ana kart değişimi gerekiyor, sizinle birlikte yaklaşık 20 kişi daha bekliyor.' dedi. Yani bize yalan söylemiş, parça değişmemiş. Bizi de 'Avrupa'dan gemi ile parça geliyor.' diye beklettiler. Sonrasında 20 Aralık 2023'te gemi gelecek, ana kart değişimi yapacağız dediler. 20 Aralık'ta aradım, '5 Ocak 2024'te gelecek.' dediler, bugün 12 Ocak, aradım, şimdi de '31 Ocak.' diyorlar. Yani sürekli yalan söyleyerek cihazın garanti süresinin dolmasını sağlamaya çalışıyorlar. Arkadaşlar, Navitech firması beni sinir hastası yaptı, ben şimdi işimi mahkemede çözmeye çalışacağım.

Şenay
07 Ocak 2024 10:13
Ixtech Tablet Le İlgili

Hamdullah
15 Aralık 2024 15:26

24 Ocak 2024 07:30
Hometech Firmasının Kendi Genel Merkez Servisinden Şikayetçiyim
Hometech Firmasının Kendi Genel Merkez Servisinden Şikayetçiyim
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 01:12
Samsung Tablet Ve Servis Kabusu
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Berna
04 Ocak 18:11