Navigold Görüntü ve Ses Sistemleri Trendyol Da Aksar Elektronik Adlı Mağazanı Kusurlu Ürün Satması

Aleyna
23 Ekim 2023 19:1711.050

Trendyol üzerinden aksar elektronik adlı mağazadan navigold marka araba teypi aldım. Ürünü açıp arabaya bağladığımda dokunmatiğin bozuk olduğunu gördüm. Hiçbir şekilde dokunmatik çalışmıyor. Ürün bozuk, arızalı, hatalı olduğu için iade ettim ve satıcı bana hiçbir şekilde para iadesi yapmayacağını söylüyor. Ürünü kullanmadan önce ekranın bozuk olduğunu nasıl anlayacaktım diyorum, ancak kabul etmiyor. Lütfen yardımcı olun.

Trendyol Aksar Elektronik Kusurlu Ürün Gönderiyor

Taşkın
31 Mayıs 2024 00:525.175

Trendyol firmasından 1 ay önce almış olduğum (Harward HR-G752 İnce Kasa Ayarlanabilir Carplay'li Oto Double Teyp 7 inç B...

Trendyol Aksar Elektronik Kusurlu Ürün Gönderiyor

Satıcının Kaba Üslubu Ve Müşteri Taleplerine Duyarsız Yaklaşımı Mağduriyet Yarattı

Ömer
2 Haziran 2025 10:341.009

Trendyol'dan beyaztuning adlı satıcıdan arabam için alacağım aksesuar için iletişime geçtim. Soru sor bölümünden satıcıy...

Navigold Multimedya Sistemleri Güvenli Sürüş Modundan Çıkamıyorum Ve Ayarlara Giremiyorum!

NavigoldMultimedya Sistemleri Güvenli Sürüş Modundan Çıkamıyorum Ve Ayarlara Giremiyorum!

Gökhan
Navigold Multimedya Sistemleri  Otoses Sistemi Sıkıntılı!

NavigoldMultimedya Sistemleri  Otoses Sistemi Sıkıntılı!

Hüseyin