Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğum Hastalıkları Bölümü

04 Ekim 2023 17:56

Kadın doğum hastalıklarına randevu aldım. Her kadının yaptığım gibi her hastanede kadınsal hastalıklara bu bölüm bakıyor. Ama jinekoloji onkoloji diye bir bölüm çıkarmışlar. Gebe olmayan hastalar burada bakılıyormuş. 3 saat muayene olabilmek için bekledikten sonra karşılaştığım doktor gebe değilsen muayene edemem dedi. Yan taraftaki doktora gidin dedi, o da beni mesaisi bittiği için muayene edemem diyerek kapı dışarı etti. Madem böyle bir durum var, hasta kaydı yaparken bilgi verilmesi gerekmez mi? Ya da internet üzerinde alınan randevularda ayrıca ben onkoloji hastası değilim ki neden kadın hastalıkları bölümünde muayene olamıyorum? Saçmalık.

İsmail
İsmail

Üniversite Hastanesi mantığı ile yeni tanışan Aslı hanım Tekirdağ'da jinekoonkolog olduğu için şükretmek yerine kendi hatasından dolayı sitem ediyor Üniversite hastanelerinde kadın doğum obstetri ve jinekolojik onkoloji diye ayrılır obstetri gebelik ve sorunları ile ilgilenir jinekolojik kanserler ve cerrahi tedavileri ile de jinekoongologlar ilgilenir. Siz büyük ihtimalle de jinekolojik hasta olan birinin randevu alamamasına sebep oldunuz çünkü gereksiz yere randevu alıp işleminizi halledemediniz Ayrıca bu durumu sekretere sorsaydınız bilgilendirdiniz hatta bilmeniz gerekir yani

Gülşah
Gülşah

Siz hastane avukatı misiniz hayret bir şey ya durmuş kadına yorum yazmış hem muayene olamamış beklemiş mağdur olmuş bir de üstüne böyle bir yorum almış hadi işinize bakın ya

Asli

Ha bir de İsmail bey size bir sorum gebe değil Şeniz hangi bölümden randevu alırsınız ne yazdığınızı sizde bilmiyorsunuz sanırım ben jinekolojik hastanın hakkını değil gebe olan o diğer bölüme randevu aldığım için onun hakkını bilmeden yedim sizde ikisi arasındaki ayrımı bilmiyorsunuz onkolojik hasta da değilim bende bu sebeple şaşırdım zaten ayrımı neye göre yapacağız diye

Asli

Keşke konuşacak sekreter bulabilsek hastanede bence bunu çoğu kişi bilmiyor her gün üniversite hastanesinde tedavi olmuyoruz ya da her gün hastaneye gitmiyoruz

Randevu Sistemi Ve Doktor Gecikmesi Sorunu

06 Mart 2025 10:32
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Hastaya Saygısız Tavır Ve İlgisizlik

07 Kasım 2024 15:21