Elcin sonuçtan hiç memnun değil

Jel Güçlendirme Mağduriyetim Kuşadası Nail Studio 777

Jel Güçlendirme Mağduriyetim Kuşadası Nail Studio 777
28 Temmuz 2023 18:12

Kuşadası'nda Instagram'dan bir tırnak sayfası buldum 450 TL olduğunu söylediler ve jel güçlendirme bakımına gittim gitmez olaydım manikür sıfır kalite sıfır ayrıca hiçbir beğendiğim modeli yapamadılar ve çalışan kız sürekli acele etmem gerektiğini Karar vermem gerektiğini bana ayıracak vaktinin sınırlı olduğunu üzerine basa basa söyleyip beni sinirlendirdi ben oraya mutlu olmak için gittim mutsuz çıktım sonunda düz kırmızı ojeye karar verdim iki parmağıma altın rengi folyo yapıldı bir kırık tırnağım düzeltildi ve ödediğim para bir anda 600 TL oldu bu parayı nakit ödememe rağmen fiş kesilmedi bu bir suç hiçbir çizim falan olmamasına rağmen benden 600 TL alındı. Ya cebimde o kadar para olmasaydı mağdur olurdum bir şeyi yapmadan önce ekstra ücretlerini belirtmeleri gerekirdi ayrıca bir günde tırnaklarımda deforme başladı.

profile profile
28 Temmuz 2023 18:39 (Şikayetten 26 dakika sonra)
Elcin
Elcin
02 Ağustos 2023 14:14

Hayır asla söylenmedi işleme karar verin söyleriz dendi işlem bitti bu kadar dendi başta söylemeliydi ayrıca müşteri fiş istesin ya da istemesin o fişin kesilmesi vergi kanununa göre zorunludur müşteri isteğine göre fiş kesiliyorsa vergi kaçırmak vardır bu işin içinde tabi sizi de anlıyorum müessese olarak çalışanınızı ve markanızı korumakla yükümlü olduğunuz için böyle söylemek zorundasınız lakin benim yaşadığımı başkaları yaşamaması için benimde bu durumu dile getirmem gerek

10 Ağustos 2023 20:01

Duygu Nail Studio Düzeltemediği Tırnak İçin 450 TL Aldı

26 Ağustos 2023 20:33
Sabire sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 13:20
Galya Beauty Taşdelen Şubesi Tırnaklarımı Kanatarak Oydu!
Merve sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 09:57
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 16:14

22 Haziran 2023 13:23
Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse