Tuğçe
19 Mart 2024 10:50

22-30 Mart tarihleri arasında Mytrip üzerinden İstanbul-Tirana gidiş-dönüş uçak bileti almıştım. Sipariş numaram mlxmrv. Ancak iki ay önce Air Albania havayolları tarafından aranarak 30 Mart tarihli biletimin iptal edildiği bilgisi verildi. Bu durumda ücret iademi talep ettim ve bu talebim onaylandı; ancak haftalar geçmesine rağmen iadem gerçekleştirilmedi. Mytrip müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve bana bağlı olmayan nedenlerden ötürü dönüş biletimin iptal edildiğini, bu sebeple gidiş biletimin de anlamını yitirdiğini ve iptalini talep ettiğimi ilettim. Gidiş-dönüş biletimin ücret iadesini istedim. Destek kaydı açıldığını ve e-posta yoluyla durumu takip etmem gerektiği söylendi. Yaklaşık bir ay geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım. Bu süre zarfında üç kez daha destek talebinde bulundum ve her seferinde beklemem gerektiği söylendi. Gidiş uçuşuma iki gün kala ne iade işlemi yapıldı ne de sistemde biletim iptal edildi. Uçuş gerçekleştikten sonra katılmadığım takdirde iade işleminin yapılmayacağı endişesi taşıyorum. Bu süreçte ne kadar daha beklemem gerektiğini ve neden para iadesinin yapılmadığını merak ediyorum.

10 Nisan 2024 13:16

Birkaç ay önce Mytrip üzerinden gidiş dönüş uçak bileti aldım. Dönüş biletim havayolları (Air Albania) tarafından iptal edildi. Bu sebeple Air Albania ile irtibata geçerek gidiş biletimi de iptal ettirdim ve iadesini istedim. Kendileri iadeyi yaptıklarını ilettiler. Mytrip üzerinden bilet aldığım için iadem Mytrip sitesine yatırılıyor. Fakat Mytrip para iademi haftalardır yapmıyor. Defalarca destek talebinde bulundum sürekli beklememi söylüyorlar. Biletlerimi onların sitesinden aldım, iptal iade süreçleriyle kendilerinin ilgilenmesi gerekirken, beni sürekli havayollarına yönlendirdiler ve sorunumu benim çözmemi istediler. Dediklerini yaptım. Air Albania bilet iademi gerçekleştirdiklerini söylüyor. My trip neden paramı bana göndermiyor. Daha ne kadar beklemem gerekiyor? Sipariş numaram mlx mrv Air Albania Airline ref no: BJ99EA

25 Mart 2024 21:31

22-30 Mart tarihleri arasında Mytrip üzerinden İstanbul-Tirana gidiş-dönüş uçak bileti almıştım. Sipariş numaram mlxmrv. Ancak iki ay önce Air Albania havayolları tarafından aranarak 30 Mart tarihli biletimin iptal edildiği bilgisi verildi. Bunun üzerine 22 marttaki gidiş uçak biletimin de iptal edilmesini istedim. Mytripten defalarca destek talebinde bulundum hep havayolu şirketiyle irtibata geçmem söylendi. Oysaki biletlerimi Mytrip üzerinden almıştım ve ilgilenmeleri gerekirdi. Neyse, Air Albania havayollarıyla irtibata geçtim 22 Mart biletimi de iptal ettiklerini söylediler ve para iadesi yapılacağına yönelik mail ilettiler. Üzerinden kaç gün geçti hala bir gelişme olmadı. Mytripten dönüş alamıyorum hep Air Albania ya yönlendiriyorlar ve süreci takip edip ilgilenmiyorlar. Ne zaman ücret iadem yapılacak, uçuş çoktan gerçekleşti. Ne Air Albania dönüş yapıyor ne Mytrip ilgileniyor. İki firmadan da memnun kalmadım.

Air Albania Airline ref no: K64AD6

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
11 Nisan 2024 11:37

Berna
22 Mart 2024 12:14

03 Mart 2024 15:03

Melek
28 Mart 2025 22:13
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Mytrip'in İptal Edilen Uçuş Ve İade Sürecindeki Sorumluluk Eksikliği

Oğuz