İbrahim sonuçtan memnun

Mydukkan.com Defolu Ürünü Sattıktan Sonra İrtibatı Kesmeleri

Mydukkan.com Defolu Ürünü Sattıktan Sonra İrtibatı Kesmeleri
06 Şubat 2024 12:16

Rode HJA-4 markalı, uzun ömürlü olsun diye aldığım iki adet toplam 450 küsur liraya mal olan aux'tan jack'a dönüştürücülerin ikisi de bir hafta dolmadan cızırtı yapmaya başladı. Eğer orijinal Rode olsaydı, böyle bir sorunun olması ihtimal dışı olurdu. Sahte ürün satmadığınızı kanıtlayın! Ne Rode yazısı var üzerinde ne de bir işaret! Köşedeki H**** amcadan aldığım 70 liralık Çin malı ile aynı görünüyor! Üstelik siparişi verdiğim web sitesinde 'arıza iade formu' oluştur bölümü hatalı ve arıza kaydı yapılamıyor! İade talebi oluşturdum, hâlâ 'bekliyor' durumunda ve 'iade talebiniz alınmıştır' e-postası da gelmedi. Kötü mağazacılık, kötü ticaret. Bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum ve tavsiye de etmiyorum! Amazon'dan, Trendyol'dan, Hepsiburada'dan şaşmayın. Bu yer tam anlamıyla bir batakhane.

İbrahim
İbrahim
09 Şubat 2024 12:49

R. H. A ile cızırtı yapmayan bir modeliniz var ise değiştirmek isterim. R. H. A. T20i gen2 kulaklığımın modeli 180 sterlin. Kötü olamaz. Menşeyi ve üretim yeri Glasgow, İskoçya, ve internet incelemelerinden hep yüksek puan alıyor. Dolayısıyla uyumsuz olan sizinki. Sizinki Sony ile uyumlu, onda cızırtı yapmadı. Demek ki hepsiyle uyumlu değil. Para-hak-hizmet orantısızlığı var bu satın alımda.

09 Şubat 2024 14:45 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bu ürünle ilgili belli kulaklıklarla uyumlu ya da değil gibi bir bilgi üretici firma sitesinde de belirtilmemiş.Kulaklıgınıza şu model dönüştürücü uyumlu olur diye birşey de söyleyemiyoruz maalesef.. 2 adet dönüştürücüyü bize gönderin lütfen para iadenizi yapalım. İyi Günler

Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

Aysegul
11 Nisan 2025 18:25
Kusurlu Ürün Ve Haksız Kargo Ücreti: Tüketici Mağduriyeti
Sude sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 21:07

07 Şubat 2025 12:51