Ruhum sonuçtan hiç memnun değil

Müzikonair Google Ads Yerine Bot İzlenme Gönderdiler Dalga Geçer Gibi

29 Kasım 2023 07:41

Müzik videoma izlenme almak istedim ve 2900 TL değerinde Youtube.com Google Ads aracılığıyla gerçek insanların izleyeceği şekilde hizmet verileceği söylendi. Ancak verilen izlenmelerin gerçek olmadığı ve gerçek insanlar tarafından izlenmediği ortaya çıktı. Ne bir beğeni ne de takipçi kazanımı oldu. Google Ads üzerinden daha önce de reklam vermiştim ve her seferinde, 50 dolarlık reklamlar bile olsa, beğeni, organik izlenme ve takipçi kazanıyordum. Kanalımın büyümesi yavaş da olsa gerçekleşiyordu. Eğer kanalım bu durum yüzünden tehlikeye girerse, hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum. Hizmetin gerçek insanlar tarafından mı yoksa botlar tarafından mı sağlandığını defalarca sordum. Bu durumu fark ettiğim sabah, saçmalığın son bulması için hemen mesaj gönderdim. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum ve eğer mümkünse verilen sahte izlenmeler de geri alınabilir. Zamanımı gerçek olmayan şeylerle harcamak istemiyorum.

Ruhum
Ruhum
04 Aralık 2023 09:40

Hala ne iade sundular, ne de iletişime geçtiler. Teknik bir sorun var Youtube.com da deyip geçiştirdiler. %100 sahte izlenme.

29 Nisan 2024 12:13
Maçkolik Tahminleriyle Yaşanan Tatsız Deneyim
Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
28 Şubat 2025 21:22

Süresiz Pro Üyeliğim Haksız Şekilde Askıya Alındı Hizmetim Engellendi

12 Ağustos 2025 18:15
suresiz-pro-uyeligim-haksiz-sekilde-askiya-alindi-hizmetim-engellendi-1.jpg

22 Mayıs 2024 15:58

Müzikonair Dijital Raporlar Ve Gelir Yollanmadı.

25 Ekim 2023 19:40