29 Nisan 2024 12:13

28.04.2024 tarihinde sosyal medya üzerinden Maçkolik'te kupon yaparak para kazandırdıklarını iddia eden kişilere inanarak 500 TL yatırdım. Aynı günün akşamında, kazandığım paranın 29.04.2024 tarihinde hesabıma geçeceğini, WhatsApp üzerinden iletişim kurduğum G**** Ö****** isimli kişi tarafından öğrendim. Ertesi gün, 98.550,00 TL kazandığım ve %10'luk vergi kesintisi olan 9.885 TL'yi ödedikten sonra kazancın hesabıma aktarılacağı söylendi. Ödeme yapacak durumum olmadığını belirttiğimde, başka bir yerden temin edebileceğimi ve kısa süreliğine borç alabileceğimi ifade ettiler. Bu durumun doğru olmadığını anlayarak işlemi yapamayacağımı söyledim. İşlemin iptal edildiğini ve devlet avukatları tarafından aranacağımı, vergi parasının benden tahsil edileceğini ve devlet tarafından maddi manevi tazminat davası açılacağını belirttiler. Ekonomik zorluklar içinde olduğum bir dönemde güvendiğim bu kişi tarafından mağdur edildiğimi düşünüyorum ve hakkımda açılacak olan hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. İkametgahıma icra yoluyla ceza geleceği konusunda tehdit edildim. Açılan hiçbir yasal suçu kabul etmiyorum.

03 Aralık 2023 19:29
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2025 15:13

12 Ocak 2024 13:45
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 23:22