Eren sonuçtan hiç memnun değil

Muud Uygulaması İptal Sorunu Ve Türk Telekom'un Yetersiz Desteği

30 Kasım 2024 22:21

Türk Telekom kampanyası dahilinde ücretsiz sunulan müzik uygulaması Muud'u iptal edemiyorum. İki kez Türk Telekom'u aradım, 7979'a iptal mesajı attım, uygulamadan iptal talebi oluşturdum fakat iptal edilemiyor. Üstelik Türk Telekom müşteri hizmetlerinden tarafıma uygulamayla bir alakaları olmadıkları söyleniyor. Halbuki Muud'un kendi sitesinde (https://www.muud.com.tr/faq) "Muud Paketlerimi Nasıl İptal Ettirebilirim? " sorusuna şöyle yanıt veriliyor: "Muud Paket ücretiniz Türk Telekom faturanıza yansıyor ise, Online İşlem Merkezinden ve 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak destek alabilirsiniz. Paket ödemenizi mobil ödeme ile yaptıysanız iptali için İptal yazıp 7979'a mesaj gönderebilirsiniz." Ben bugüne kadar hayatımda iptal ettiremediğim ya da kapattıramadığım hiçbir şey kullanmadım. Bir ayrıntı da, Muud'un sitesinde "Bize Ulaşın" linki pasif durumda. İletişim adı altındaki numaraların hepsi müzik telif şirketlerine ait. Öte yandan daha utanç verici olan, Türk Telekom müşteri hizmetlerinin eğer ücretsiz kullanımım bittikten sonra faturama bir ücret yansıması olursa sadece talep oluştururuz. Bir bakarız demesi. Burada amaç çok açık. Müşteri hizmetlerine de söyledim.

İptal edebildiniz mi

Maalesef hayır.

Şehri
15 Mart 2024 19:58
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Muud Türk Telekom E-mood İptal Edemiyorum

Halil