Mut Devlet Hastanesi Düşük Yaptım Kadın Doğumcu İlgilenmiyor

14 Ekim 2023 04:18

Mut devlet Hastanesi kadın doğumcu A**** Ö*** ilgilenmiyor bir an önce gidin der gibi muayene yapıp yolluyor. Derdini anlatıyorsun robot gibi suratına bakıp açıklama yapmadan ilaç yazıyor. İki kelime konuşmaya eriniyor bir de tersliyor. Düşük yaptım kanamam başladı bir gecede İki kere hastaneye gittim ebeler muayene etti. Doktor istememe rağmen gelemez yapacak bir şey yok düşeceği varsa da düşer sabah polikliniğe gel dediler. Sabaha kadar ağladım anne olan anlar o psikolojiyi sabah polikliniğe gittim acil dedim ağrım ve kanamam var dedim buna rağmen bekletti bir de yerinden kalkamayan beni tansiyon ölçüp gelsin dedi. Resmen sürünerek oraya da gittim hemşire sen acilsin dedi koluma girdi kapıya götürdü buna rağmen yine almadı artık eşim ayıp acil kadın dedi acilse acile gitsin dedi tekrar acile gittik ve yine ebe muayenesi tabi yıktım ortalığı artık. Üç defa alttan muayene ne demek ya o acı ağrı yasayan bilir ultrasonla baksa zaten ne olduğu anlaşılacak bende üç defa gitmek zorunda kalmayacağım. Sabrında bir siniri var ben üç defa sorun çıkarmadan istenileni yapmışım. Hanim efendi sağ olsun üçüncüde geldi ne oldu bir düşük yapan sen misin diyor. Bir de mahremiyetime saygısızlık yapıp üstüm çıplakken odaya erkek güvenlik alıyor. İsyan ettim bu terbiyesizliğe kendime gelemedim. Bizim hakkımız nerede sürekli saglik çalışanımı hakli şikayet etmediğim yer kalmadı. Bu kadın annemi acaba hele ki bu mesleği yapan biriyse İki kat Hassas olmalı insanlık mi bu. Bu nasıl bir EGO anlamadım psikolojim bozuldu. Öğrendim ki egosu eşinden geliyor başhekimin eşiymiş bizde başhekime şikayete gittik kime kimi şikayet ettiysek artık. Bu hastaneden bıktım artık. Bundan bir yıl önce de yanlış iğne yaptılar resmen bir yıl felç gibi gezdim. Yine başhekime gittik ilgilenmedi her şeyin üstü kapatıldı. Yetkililer bu hastaneye bir el atsınlar işini seven gelsin adaletli bir yönetici gelsin.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 14:44