Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Mustela Çatlak Kremi Alerji Yaptı.

Mustela Çatlak Kremi Alerji Yaptı.
Gülşah
11 Mart 2024 23:57

30 haftalık gebe olduğum için Mustela çatlak kremini eczaneden alıp kullanmaya başladım. İlk başta hafif kaşıntı ve kızarıklıkla başlayan alerji, tüm karnımı sardı ve kabarcıklar oluştu. Hamileliğimin son aylarında cildiye doktoruna başvurdum ve görüyorum ki yalnız değilim. Doktorum kortizonlu krem ile tedaviye başladı. Bebeğime zarar verir mi diye endişeleniyorum. Eczaneden aldığım, isim yapmış bir markanın beni bu şekilde mağdur etmesinden şikayetçiyim. Eğer alerjen madde içeriyorsa, satışının neden devam ettiğini sorguluyorum. Yüksek bir ücret ödeyerek markaya güvenerek aldığım bu ürünün böyle bir sorun yaratması beni hayal kırıklığına uğrattı.

13 Mart 2024 11:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Sizi aradık fakat ulaşamadık, dönüş sağlamanızı rica ederiz. Sevgiler.

Melek
Melek

En başından anlayanlar ne kadar şanslı 27 haftalık ikiz gebeyim ve ihtimal vermediğim şüphelenmediğim için 1 paket bitirene kadar anlayamadık ve aylarca kaşıntı çektim. İlk oğlumda pişik kreminden şampuanına kadar kullanmıştık iyi marka diye çatlak kreminde de mustela aldık ama beni mahvetti cildiye doktorları gebelik kolestasına kadar baktılar 2 defa tahlil verdim. Karnim ve göğüslerim sürdüğüm her yer gece gündüz kaşındı uyuyamadım bile parasını geçtim gittiğim doktorlar yaptırdığımız tahliller kullandığım kaşıntı kremleri ve çektiğim o kadar sıkıntı yanında cabası. En son geçen hafta şehir hastanesinde alerji doktoruna kadar çıktık ve test yapıldı sonucu çıkmadı henüz ama biz kremi bırakınca sonunda anladık. Şu yaşadığım sıkıntıdan sonra yanına bile yaklaşmayacağım bir marka

Meryem
05 Şubat 2024 23:57
Tuğba sonucu yetersiz buldu

Tuğba
09 Şubat 2024 00:44
Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
28 Aralık 2023 20:47
"Buradan firmaya teşekkür ederim kısa sürede dönüş yapıldı ve ilgilenildi"